Rumunský guláš

zobrazeno 407×

Vložil(a): Lucie2, 29. 10. 2014 14.02

Bez vajec 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

skopové maso
800 g
fazolky
400 g
mletá sladká paprika
1 lžička
cibule
2 ks
víno
1 dcl
smetana
200 ml
hladká mouka
2 lžíce

Z masa ořežeme kousky tuku, drobně je nakrájíme, rozškvaříme, zpěníme v něm cibulku, přisypeme papriku a přidáme maso nakrájené na kostky. Prudce je opečeme, podlijeme a dusíme. Při dušení je necháme vysmahnout, aby šťáva nabyla pěkné barvy, a to dříve, než přidáme fazolky. Pak maso znovu podlijeme, když začne měknout, přidáme k němu očištěné na šikmo pokrájené fazolky a dusíme ještě asi 20 minut. Měkké maso i fazolky zalijeme vínem a zahustíme kysanou smetanou, v níž rozkvedláme mouku. Je-li třeba, přikyselíme pak omáčku lžící octa. 

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (8 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 22.16

vypadá dost dobře

jitkamety, 27. 2. 2016, 9.15

musim vyzkouset

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.26

Skopové jak kdy jíme.

mckvak, 25. 11. 2015, 17.07

Gulasek muzu

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.17

super

joice, 16. 11. 2015, 21.20

budem musieť vyskúšať

inglulie2, 29. 7. 2015, 13.42

Já guláše prostě miluju!

mtina, 8. 3. 2015, 6.41

Děkuji za recept přepošlu sestře, má přítele z Rumunska tak se blýskne večeří

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight