Čevapčiči

zobrazeno 252×

Vložil(a): Lucie2, 29. 10. 2014 12.29

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec více než 2 hod. složitější

Ingredience:

mleté maso (půl na půl hovězí a skopové)
600 g
sůl
podle chuti
minerální voda
na zakápnutí
cibule
4 ks
pepř
podle chuti
libanonský chléb
k podávání

Maso nakrájejte, hodně osolte, promíchejte a namelte. Zakápněte trochou minerální vody, dobře propracujte a nechte 5 hodin v chladu odpočinout. Pak znovu semelte a z hmoty tvořte ručně nebo strojkem válečky o průměru 1,5 centimetrů, dlouhé 6 centimetrů. Pečte na pomaštěném roštu. Podávejte horké s nakrájenou syrovou cibulí, solí a pepřem a libanonským chlebem. 

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (5 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 22.17

dobrota

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.25

Klasika. Velmi dobré.

mckvak, 25. 11. 2015, 22.11

Klasika - velmi dobre ale libanonsky chleb neznam

joice, 17. 11. 2015, 16.48

manželove obľúbené

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.39

máme moc rádi

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight