Losos po provensálsky

zobrazeno 1463×

Vložil(a): Tenderka, 7. 2. 2017 19.49

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

chladeného lososa
1 ks
rajčina
1 ks
mozzarella
1 ks
provensálske korenie, olivový olej, citrónová šťava

Lososa umyjeme, osušíme a rozrežeme na 2 porcie. Položíme na 2 kúsky alobalu, posypeme provensálskym korením (ak neobsahuje soľ ešte dosolíme), na obe porcie poukladáme plátky paradajky a mozzarelly, ešte trošku posypeme provensálskym korením, pokvapkáme olivovým olejom a alobal zabalíme. Pečieme vo vyhriatej rúre 20 min.

Na tanieri pokvapkáme citronovou šťavou. Podávame so zemiakmi.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (16 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Gustawka, 28. 1. 2022, 11.03

Miluji lososa

mikka27

mikka27, 26. 11. 2020, 19.58

Lososa mám moc ráda, určitě budu zkoušet.

Mygara

Mygara, 15. 12. 2018, 21.38

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 1. 10. 2018, 14.48

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga

Fuga, 8. 1. 2018, 0.24

Provensálské koření se tam hodí

Tenderka, 21. 12. 2017, 20.22

moj najoblubenejsi recept

Petra Schoberová, 24. 8. 2017, 13.32

vypada to opravdu moc dobře

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 8. 2. 2017, 23.18

Také někdy dělám podobně lososa v alobalu s medvědím česnekem

Mildret, 8. 2. 2017, 13.56

Úžasný recept. Vyzkouším

patricia077

patricia077, 8. 2. 2017, 9.55

losos mnam .-)

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů