Cizrna s kořením

zobrazeno 1424×

Vložil(a): Katka, 30. 10. 2015 19.04

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec více než 2 hod. mírně ostré jednoduchý

Ingredience:

cizrna
250 g
olivový olej
2 lžíce
česnek
2 stroužek
mletý zázvor
1 lžička
hřebíček nadrcený
6 ks
skořice
1 lžička
kmín
1 lžička
koriandr mletý
1 lžička
sůl
1 lžička
pepř
1/4 lžička
mletá kurkuma
1 lžička

Na oleji orestujte česnek, zázvor, hřebíček, skořici, kmín, koriandr, sůl, pepř a kurkumu. Poduste 1 min, míchejte, pak přidejte uvařenou cizrnu a promíchejte.

Cizrnu je potřeba přes noc namočit, ráno vyměnit vodu a vařit 1 hod do změknutí.

 

Sdílejte:   | 
6

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (21 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 29. 10. 2020, 21.41

Cizrnu jsem ještě nikdy nedělala, budu muset někdy vyzkoušet

Bar.Ca., 20. 8. 2019, 15.45

tak to vypadá skvěle , určitě je to moc dobré

Žofinka

Žofinka, 17. 1. 2019, 20.57

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

terezicka00, 26. 6. 2017, 15.16

Cizrna https://www.rawmarket.cz/lusteniny/cizrna patří do veganské a RAW kuchyně. Tam se používá nejvíce. Základní surovina jídel, jako je známý humus. Také ji můžete dát do různých pomazánek. Pokud některou z pomazánek ochutíte ještě s krekry i zeleninou, tak si zaručeně pochutnáte.

Mygara

Mygara, 24. 4. 2017, 11.20

cizrna je u nás oblíbená

annahb, 27. 3. 2017, 7.58

to by mohlo být dobré

Aliisha

Aliisha, 26. 12. 2016, 20.11

S cizrnou nemám moc zkušeností.

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 13.27

super

Fuga

Fuga, 5. 12. 2016, 12.47

cizrna jako příloha je zajímavá, já z ní dělám pomazánku

Zdeňka S., 2. 10. 2016, 14.00

Cizrna je super ,dělám z ní většinou polévku, tohle by mě nenapadlo.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů