Marinovaná mozzarella

sledováno 1× zobrazeno 367×

Vložil(a): Lucie2, 14. 10. 2014 9.36

Pro vegetariány Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

koule mozzarelly
4 ks
citronová kůra
30 g
česnek
2 stroužek
olivový olej
125 ml
bazalkové listy
12 ks
libanonský chléb
4 ks

Mozzarellu, česnek nakrájený na plátky a citronovou kůru dejte do hlubšího talíře, přelijte olejem a dejte na hodinu marinovat do lednice. Dvě lžíce olivového oleje rozpalte v pánvi a pak na něm 30 sekund opékejte bazalku. Vyjměte ji a nechte na ubrousku okapat. Mozzarellu podávejte s bazalkou a libanonským chlebem.

Sdílejte:   | 
5

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (12 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Fuga, 4. 12. 2016, 6.24

vypadá to krásně, ještě jsem bazalku neopékala

Zdeňka S., 29. 11. 2016, 13.31

To zní zajímavě, ráda vyzkouším

Bellissima, 9. 6. 2016, 0.00

po tom se muzeme utlouct. vsichni to chteji

jajulaš, 4. 5. 2016, 21.11

určitě vyzkoušíme

kacec228, 16. 2. 2016, 23.02

Zajímavý tip

jitkamety, 9. 2. 2016, 7.23

mnaam

snany, 17. 1. 2016, 21.17

Výborné!

Petra Schoberová, 29. 12. 2015, 2.11

Zajímal by me ten chléb,vůbec neznám a nikdy jsem o nem neslyšela. co je to zac?

a.nnysek, 16. 11. 2015, 13.05

mnam

joice, 22. 10. 2015, 19.06

v každom prípade vyskúšam

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight