Kuřecí terina

zobrazeno 492×

Vložil(a): Lucie2, 30. 10. 2014 22.41

Bez mléka a mléčných výrobků 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

anglická slanina
100 g
kuřecí játra
100 g
kuřecí prsa
750 g
pistácie
100 g
sušená rajčata
3 ks
vejce
1 ks
sůl
podle chuti

Kuřecí prsa umeleme, přidáme sůl a vajíčko a utřeme v misce. Přidáme 10 dkg anglické slaniny nakrájené na kostičky a kuřecí játra nakrájené na malé kousky.

Pistáciové oříšky nakrájíme nahrubo a sušená rajčata na malé kousky a přidáme k mletému masu. Vše dobře promícháme a nalijeme do formy na srnčí hřbet. Do velkého pekáče nalijeme vodu, do které dáme srnčí hřbet a táhneme v troubě 2 hodiny na 85 stupňů. Nevaříme.

Hotovou kuřecí terinu necháme vychladnout a podáváme studenou nejlépe s bílým pečivem.

Sdílejte:   | 
4

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (14 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

annahb, 17. 3. 2017, 8.40

zajímavý recept ještě jsem nezkoušela

Mygara

Mygara, 11. 2. 2017, 16.13

ta sušená rajčata musí být v té paštice zajímavá

Aliisha

Aliisha, 25. 12. 2016, 22.05

Terinu jsem nikdy nepřipravovala. Asi se do toho pustím.

Fuga

Fuga, 4. 12. 2016, 6.21

domácí paštika je holt domácí

Zdeňka S., 29. 11. 2016, 13.29

Tohle neznám, vypadá to zajímavě

jajulaš, 4. 5. 2016, 21.10

vyborné

kacec228, 16. 2. 2016, 23.19

Vypadá skvěle

jitkamety, 14. 2. 2016, 16.20

Zajimave

Petra Schoberová, 29. 12. 2015, 2.06

Zajímave,dneska tento recept vidím poprvé, take budu muset vyzkoušet

a.nnysek, 16. 11. 2015, 13.05

super

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight