Polévka z dýně Hokkaido
Vložil(a): skřítek, 10. 8. 2016 22.16
Dýni vydlabeme, semínka uschováme. Dýni polijeme lžící oleje a pečeme při 190 °C asi 40 minut. Poté necháme vychladnout a nakrájíme na kousky.
Na pánvi osmažíme na oleji cibulku, přidáme dýni, vývar a uvaříme 15 minut. Rozmixujeme a přidáme sůl a pepř. Pro dochucení můžeme do polévky přidat kokosové mléko, ozdobit koriandrem či opraženými slunečnicovými semínky. Polévku podáváme s opečeným toustem nebo bagetkou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (22 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 25. 11. 2018, 19.08
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 11. 11. 2018, 6.52
jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 1. 2. 2018, 20.50
u nás je velmi oblíbená
Aliisha, 3. 12. 2016, 20.26
Připravuji úplně stejně a moc nám chutná!
petrao, 9. 10. 2016, 3.41
Vypadá jednoduše