Polévka z dýně Hokkaido

zobrazeno 132×

Vložil(a): skřítek, 10. 8. 2016 22.16

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Dýně Hokkaido
1 ks
česnek
2 stroužek
cibule
1 ks
vývar nebo voda
1 litr
sůl
dle chuti
olivový olej
dle chuti

Dýni vydlabeme, semínka uschováme. Dýni polijeme lžící oleje a pečeme při 190 °C asi 40 minut. Poté necháme vychladnout a nakrájíme na kousky.

Na pánvi osmažíme na oleji cibulku, přidáme dýni, vývar a uvaříme 15 minut. Rozmixujeme a přidáme sůl a pepř. Pro dochucení můžeme do polévky přidat kokosové mléko, ozdobit koriandrem či opraženými slunečnicovými semínky. Polévku podáváme s opečeným toustem nebo bagetkou.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (16 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Zdeňka S., 4. 11. 2016, 17.16

Dnes jsem ji udělala na oběd a jen se po ní zaprášilo

petrao, 9. 10. 2016, 3.41

Vypadá jednoduše

KayTee, 1. 10. 2016, 23.25

Super, taky zkusíme, když je teď období dýní

Zdeňka S., 25. 9. 2016, 7.24

Mňamka , brzo si ji zase uvaříme

Adrianita, 20. 9. 2016, 18.48

Super!

Petra Schoberová, 17. 8. 2016, 10.01

Výborná

ppetaa27, 16. 8. 2016, 21.42

Odstranujete slupku? Cetla jsem nekolik receptu a nekde ji nechavaji a nekde ji skrabaji. Zajima me, jestli je tam citit rozdil.

skřítek, 29. 8. 2016, 20.44

Já neloupu, pečením kůra změkne a přijde mi, že i chuť je pak výraznější.

Kamila Pecharová, 13. 8. 2016, 21.32

Dnes jsem koupila dýni, takže zítra je tahle polévka jasná

louskacek2, 12. 8. 2016, 7.23

Také jsem včera vařila ještě jsem přidala na zjemnění malinko smetany

snany, 11. 8. 2016, 22.39

Vypadá tak úžasně, že bych hned snědla

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight