Kuřecí vývar s domácím krupicovým kapáním

zobrazeno 586×

Vložil(a): Liskovyorisek, 17. 11. 2014 22.35

30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

kuřecí skelety
3 ks
mrkev
3 ks
petržel
2 ks
celer
0,5 ks
máslo
50 g
krupice
5 lžíce
vejce
1 ks
hrubá mouka
5 lžíce
petrželka
1 hrst
sůl
1 lžička

Omyjeme kuřecí skelety, očistíme a nakrájíme mrkev, petržel a celer - dáme vařit, vaříme cca 35min. připravíme si kapání - z másla, krupice, hrubé mouky, vejce, soli a petrželky umícháme tužší těsto, které přes "haluškár" neboli síto na kapání protlačíme do vývaru, případně dosolíme a pár minut povaříme.

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (8 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 9. 5. 2016, 14.50

moc moc dobré

jitkamety, 2. 4. 2016, 15.03

miluju

snany, 1. 3. 2016, 16.08

Výborná

dáša, 1. 3. 2016, 7.55

Mňam.

lenkamaresova, 3. 12. 2015, 15.19

Ano, tato polévka je výborná.

a.nnysek, 16. 11. 2015, 17.32

výborná,nejoblíbenější

joice, 22. 10. 2015, 18.19

výborná na nedeľný obed

mckvak, 23. 7. 2015, 15.44

Mnam!

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight