Italská rajčatová polévka s mozzarellou
Vložil(a): navji, 19. 5. 2017 8.19
Návod:
1 plechovka rajčat
1 cibule
čerstvá bazalka
sůl, pepř (dle chuti), sušené oregáno, libeček (dle chuti)
mozzarella - třešinky
na kapce oleje osmahneme cibulku, přidáme rajčata a dusíme, aby se nám rozvařily. Poté přidáme čerstvou bazalku, pepř, sůl
Nakonec vházíme do polévky třešinky mozzarelly (jde i jiný sýr).
vhodné s pečivem, tyčinky, pizza těstem aj.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (17 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 31. 10. 2020, 18.14
Polévku máme všichni moc rádi, je výborná
Mygara, 21. 12. 2018, 18.38
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 11. 9. 2018, 19.36
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 29. 12. 2017, 2.05
Ta mozarela je moc dobrý nápad a krásně to vypadá