Brynzová polévka

sledováno 1× zobrazeno 186×

Vložil(a): szendrejka, 6. 1. 2016 0.51

Pro vegetariány Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

brambory na kostičky
1/2 kg
Mléko
1/2 litr
Brynza
200 g
Máslo
1 lžíce
Pažitka a jiné bylinky nebo cibulka na ozdobu
- množství dle chuti
Šlehačka nebo smetana
- lžíce

Do osolené vody dáme vařit brambory, když jsou téměř měkké, přidáme brynzu rozmíchanou s máslem a mlékem. Před bodem varu odstavíme. Na talíři ozdobíme nasekanou "zelení" nebo osmaženou cibulkou, pro zjemnění můžeme přidat lžíci smetany.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (9 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nikihiphop, 12. 3. 2016, 21.52

Velmi chutná ale moc se tu v česku nedělá, škoda

jitkamety, 31. 1. 2016, 15.29

vypadá to skvěle

lenkamaresova, 11. 1. 2016, 15.52

Vypadá super.

Itany, 6. 1. 2016, 20.36

hm...vypada dobře:)

Katka, 6. 1. 2016, 20.36

a co se kupuje v ČR místo brynzy?

szendrejka, 7. 1. 2016, 23.12

Brynza koupíte už jí všude, dokonce i v hypermarketech. Bývá většinou u sýrů. Ale nejlepší je asi stejně u farmářů. Na trzích jsem jí už taky kupovala Je ale rozdíl mezi klasickou kravskou(levnější) a tou pravou ovčí, tu bohužel seženete hůř a to ne jenom v ČR

Katka, 8. 1. 2016, 8.29

Zatím jsem teda neviděla, podívám se pozorněji.

Trixie

Trixie, 6. 1. 2016, 15.55

velice jednoduchý recept, a vypadá chutně, už jsem jí dlouho chtěla zkusit:-)

benca, 6. 1. 2016, 7.37

to moc nelubim

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight