Brynzová polévka

sledováno 1× zobrazeno 249×

Vložil(a): szendrejka, 6. 1. 2016 0.51

Pro vegetariány Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

brambory na kostičky
1/2 kg
Mléko
1/2 litr
Brynza
200 g
Máslo
1 lžíce
Pažitka a jiné bylinky nebo cibulka na ozdobu
- množství dle chuti
Šlehačka nebo smetana
- lžíce

Do osolené vody dáme vařit brambory, když jsou téměř měkké, přidáme brynzu rozmíchanou s máslem a mlékem. Před bodem varu odstavíme. Na talíři ozdobíme nasekanou "zelení" nebo osmaženou cibulkou, pro zjemnění můžeme přidat lžíci smetany.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (12 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Zdeňka S., 2. 4. 2017, 13.39

Ráda vyzkouším, ještě jsem ji nikdy nejedla

mirka244, 6. 2. 2017, 22.57

milujem bryndzu

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 14.40

super

nikihiphop, 12. 3. 2016, 21.52

Velmi chutná ale moc se tu v česku nedělá, škoda

jitkamety, 31. 1. 2016, 15.29

vypadá to skvěle

lenkamaresova, 11. 1. 2016, 15.52

Vypadá super.

Itany, 6. 1. 2016, 20.36

hm...vypada dobře:)

Katka, 6. 1. 2016, 20.36

a co se kupuje v ČR místo brynzy?

szendrejka, 7. 1. 2016, 23.12

Brynza koupíte už jí všude, dokonce i v hypermarketech. Bývá většinou u sýrů. Ale nejlepší je asi stejně u farmářů. Na trzích jsem jí už taky kupovala Je ale rozdíl mezi klasickou kravskou(levnější) a tou pravou ovčí, tu bohužel seženete hůř a to ne jenom v ČR

Katka, 8. 1. 2016, 8.29

Zatím jsem teda neviděla, podívám se pozorněji.

Trixie

Trixie, 6. 1. 2016, 15.55

velice jednoduchý recept, a vypadá chutně, už jsem jí dlouho chtěla zkusit:-)

benca, 6. 1. 2016, 7.37

to moc nelubim

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight