Švestkovo-pomerančový bulgur

sledováno 2× zobrazeno 74×

Vložil(a): szendrejka, 26. 4. 2016 23.48

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

Bulgur
200 g
Sušené švestky
20 g
Mandle
40 g
Kokosový tuk
4 lžička
Nastrouhaná jabka
4 ks
Skořice mletá
1 lžička
Rýžovo-kokosový nápoj Provamel
400 ml
Med nebo rýžový sirup
4 lžička
Pomerančová šťáva
- množství dle chuti
Mořská sůl
- množství dle chuti

pokrájíme sušené švestky a nasekané a oloupané mandle, lehce orestujeme na kokosovém tuku. Přisypeme bulgur, přidáme špetku soli, med nebo sirup, zalijeme rýžovo-kokosovým nápojem a vaříme 10 minut. Přidáme skořici a pomerančovou šťávu, dle chuti, vaříme ještě pár minul. Nakonec přidáme nastrouhané jablko a nechame pod pokličkou dojít.

Jíst můžeme teplé ale i studené. 

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (7 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Itany, 16. 5. 2016, 20.26

Zatim sem mela jen zeleninovy Musim vyzkouset

Zuzka Čtvrtečková, 12. 5. 2016, 23.34

Zase znám název, ale nikdy jsem nejedla. zajímavý recept

snany, 28. 4. 2016, 19.55

Další v řadě výborných a netradičních receptů který musím vyzkoušet.

benca, 27. 4. 2016, 19.53

zaujimave papanicko, zdrave

Kadlecova-Alena, 27. 4. 2016, 13.54

Luxusni variace pro kazdeho. Co nejdrive udelam doma nasim.

nikihiphop, 27. 4. 2016, 9.37

vůbec neznám někdy zkusím

strihavkap

strihavkap, 26. 4. 2016, 23.53

vyborny napad, co nejdriv udelam detem, diky za recept

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight