Jahelná kaše se švestkami

zobrazeno 108×

Vložil(a): szendrejka, 1. 12. 2015 23.02

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

Jáhly
200 g
Rýžové mléko
1 litr
Švestkový sirup
4 lžíce
Mletý kokos
4 lžíce
Sůl
- špetka
Sušené švestky
100 g

Několikrát propláchneme vroucí vodou jáhly, vložíme je do hrnce, zalijeme rýžovým mlékem, osolíme, přidáme nakrájené sušené švestky a za občasného míchání vaříme do zhoustnutí. Na talíři kaši osladíme sirupem a posypeme kokosem.

Sdílejte:   | 
4

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (9 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

k.o.r.i.n.e.k, 5. 5. 2016, 21.48

Na jáhly už se delší dobu chystám

jitkamety, 6. 3. 2016, 11.17

mnamka

DenisaC, 12. 12. 2015, 22.14

Mňam je tohle!

inglulie2, 9. 12. 2015, 13.56

Jak dlouho prosim varit ty jahly?

lenkamaresova, 5. 12. 2015, 13.00

Tu mi vařívala babička, super.

mckvak, 4. 12. 2015, 12.13

Jahly uz chci delsi dobu zkusit

Itany, 4. 12. 2015, 9.38

vyzkouším

benca, 2. 12. 2015, 18.10

mnam

Katka, 2. 12. 2015, 10.06

taková variace na jahelník ;o)

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight