Pečený plnený holub
Vložil(a): NiFee, 10. 5. 2017 8.28
- Osmahneme cesnak na oleji s rohlikmi do chrumkava. Treba dávat pozor aby cesnak nezhorel, bol by horský skazilo by to celú chuť.
- Opečene rohliky do chrumkava nechame trošku vychladnuť a pridáme vajcia, sol korenie a petržlenovú vňatku podla chuti. Nadievka by bola hotová.
- Holuba dáme variť cca na 40 minut. Necháme vychladnúť a naplnime nadievkou. (Je lepšie holuba najprv uvariť aby nebol suchý. Z vývaru je super polievka)
- Nadievkou naplnime uvarených holubov. Holubov potrieme maslom osolíme okoreníme a podlejeme vývarom.
- Pečieme na 180 °C asi 20minut.
- Uvaríme si zemiaky. Ja si nakrajam zemiaky na male kusky a varim cca 20 minut.
- Uvarene zemiaky popucim s maslom a trochou mlieka.
- Kašu osolím a je hotová.
- Všetko robim odhadom neviem uviesť presné množstvo :) .
- Tak a dobru chuť ! Nakoniec si možeme kasu posypať ešte jarnou cibulkou.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (24 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 1. 11. 2020, 19.00
Asi bych holuba těžko hledala v obchodě.
Mygara, 21. 12. 2018, 8.00
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 13. 9. 2018, 8.22
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 29. 12. 2017, 5.10
Mohla bych zkusit leda s jinou drůbeží, holuba neseženu
Petra Schoberová, 30. 8. 2017, 13.34
nikdy jsem nemela, ráda vyzkouším když mi to někdo nachysta
dadinkamaminka, 15. 5. 2017, 20.56
Nikdy jsem ho nejedla a asi nebudu Je to divny, holuby vidím každej den, když chodíme na procházku Neumím si představit ho jist