Namáčení a klíčení

sledováno 2× zobrazeno 1068×

Vložil(a): veru.veru, 4. 6. 2015 16.45

Pro vegetariány do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

semínka, zrna, fazole, ořechy

Semínka, zrna, fazole a ořechy jsou vytvořeny tak, aby přežily trávicí soustavu. Jsou vybaveny enzymy, které je chrání před natrávením a vstřebáním. V obrázku naleznete, jak s nimi nakládat, abychom získali co nejvíc vitamínů, minerálů a dalších důležitých látek.

Sdílejte:   | 
4

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (8 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 7.40

super

Jamu, 21. 11. 2016, 3.45

Mam hrozne rada naklicenou cocku;)ale na tu si ted jeste pockam,kdyz kojim:D By malyho zabilo:D

Hana-Silhartova, 18. 5. 2016, 23.05

Po přečtení různých článků a reklam, co je v takových klíčcích vitamínů a prospěšných látek, jsme to taky zkusili. Nechali jsme si doma naklíčit oves. Když vyrazili první klíčky, tak jsme to jedli. Je to dobré, mohu Vám to klidně doporučit.

Kadlecova-Alena, 27. 4. 2016, 15.04

Skvely navod.Dobra prace. diky

jitkamety, 20. 2. 2016, 16.55

skvele

a.nnysek, 16. 11. 2015, 18.00

super,díky

mckvak, 13. 9. 2015, 20.07

Uzasny!

janicka2, 17. 6. 2015, 12.04

Tisknu!

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight