Jáhelník

sledováno 1× zobrazeno 4032×

Vložil(a): BonnieParker, 27. 11. 2016 21.04

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec Bez lepku do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

jáhly
1/2 hrnek
jablka
5 ks
datlový sirup
1 lžíce
rozinky nebo ovoce na ozdobení
1 hrst

Jáhly namočíme přes noc do vody. Ráno vodu slijeme a nalijeme novou (3x větší objem než objem jáhel) a vaříme bud 15 minut nebo než se voda vyvaří. Nastrouháme jablka. Polovinu vmícháme do jáhel. Pokud jste na hodně sladké věci, můžete přimíchat trochu datlového sirupu. Rozprostřeme na pečicí papír na plech a druhou polovinu jablek dáme na směs. Sušíme v troubě hodinu.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (20 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Minnie, 17. 4. 2022, 20.29

Jáhly jako surovinu nepoužívám ale asi začnu.

mikjana, 7. 9. 2020, 16.28

Šikovný recept.

Trendyterka

Trendyterka, 4. 11. 2019, 21.17

Tohle máme moc rádi

Bar.Ca., 14. 8. 2019, 15.32

Tohle jsme jedli doma skoro pořád

Mygara

Mygara, 4. 12. 2018, 5.23

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 16. 10. 2018, 12.49

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 30. 5. 2018, 20.21

Naši ho dělávali hodně často. Já to moc nemusím.

Fuga

Fuga, 23. 1. 2018, 1.29

Mňam, tak na ten mám chuť

Kikinka30, 5. 4. 2017, 7.10

Vypada fakt dobre

Pzaf, 2. 1. 2017, 15.47

Vypadá skvěle, o víkendu ho vyzkouším

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů