Dušená mrkev s kedlubnou

zobrazeno 424×

Vložil(a): caroline, 19. 10. 2015 11.28

Pro vegetariány Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

Mrkev
6 ks
Kedlubna
1 ks
Cibule
1/4 ks
Máslo
1 lžíce
Hladká mouka
1 lžíce
Voda na podliti
2 dcl
Sůl
1 lžička
Cukr
1 lžička
Drcený kmín
1/4 lžička
Citronova šťáva
1 množství dle chuti
V kastrůlku nechte zesklovatět cibulku na troše másla (cibuli můžete v pokrmu vynechat), přidejte nahrubo nakrájenou mrkev a kedlubnu, chvíli osmahněte. Zasypte lžící mouky, zamíchejte a podlijte vodou. Nechte dusit doměkka. Okořeňte drceným kmínem, pro větší trochu osolte (popř.opepřete). Dle chuti přidejte cukr a zakápněte citrónovou šťávou. Podávejte s vařeným bramborem.
Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (7 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Zdeňka S., 28. 11. 2016, 13.21

Dušenou mrkev miluju od malička

Minnie, 10. 7. 2016, 20.03

To zní zajímavě, určitě zkusím.

Petra Schoberová, 10. 5. 2016, 14.52

my kedlubnu nemuzeme

mckvak, 20. 11. 2015, 13.24

Zdrave asi urcite i kdyz otazka kolik toho v dusene zelenine zustane ale moc mi tahle kombinace nechutna.

joice, 22. 10. 2015, 18.11

chutné a zdravé

Katka, 20. 10. 2015, 8.25

Znám jen dušenou mrkev, tohle může být také dobré ;o)

benca, 19. 10. 2015, 15.07

ja tuto zmes davam na cestoviny, vyborne

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight