Bramborové knedlíky s podušenou zeleninou

zobrazeno 3617×

Vložil(a): Lucie2, 25. 2. 2015 13.24

Pro vegetariány do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

šiška bramborového knedlíku
1 ks
máslo
50 g
olej
pár kapek
menší cibule
1 ks
brokolice
250 g
červená paprika
1 ks
žlutá paprika
1 ks
Solčanka
podle chuti

Na tento recept můžeme použít zbylý knedlík, třeba z předešlého dne. Nakrájíme ho na plátky, dáme ho napařit a mezitím si na másle s troškou oleje orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na kousky pokrájenou brokolici a na kostičky nakrájené papriky. Ochutíme pouze Solčankou a zakápneme pár kapkami vody, aby se zelenina mohla podusit pod pokličkou. Dusíme jen krátce, asi tak dlouho, jak dlouho se budou napařovat knedlíky. Plátky knedlíku rozložíme na talíř a posypeme podušenou zeleninkou.

Sdílejte:   | 
4

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (19 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikjana, 17. 6. 2021, 20.51

Šikovný recept, jen jsem se musela podívat co je to solčanka. Tu jsem ještě nikdy nepoužívala.

filipin21, 26. 2. 2021, 15.46

vypadá to dobře,bez masa jsem jěště nedělala,musíme vyzkoušet

70dandule70, 25. 2. 2021, 10.12

to vypadá dobře jen s kuřecím masem dělám

nancy, 15. 10. 2020, 16.09

Dušenou zeleninu, ovšem bez knedlíku si dělám když držím dietu

Bar.Ca., 19. 8. 2019, 13.40

to vypadá dost dobře, na to bych syna asi nalákala

Žofinka

Žofinka, 28. 1. 2019, 7.04

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 8. 11. 2018, 21.24

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga

Fuga, 23. 6. 2018, 6.47

jsem asi moc konzervativní, je to zvláštní kombinace

Mildret, 1. 6. 2018, 7.43

Super rychlovka

slavuska

slavuska, 14. 1. 2018, 19.49

tohle vidím poprvé, neívm, jeslti najdu odvahu to zkusit. brknedle miluju s tunou osmažený cibule leda

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů