Jehněčí roláda

zobrazeno 451×

Vložil(a): Lucie2, 29. 10. 2014 17.51

Bez vajec 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

houska
2 ks
jehněčí bez kosti
400 g
máslo
2 lžíce
muškátový květ
1 špetka
olej
2 lžíce
pepř a sůl
podle potřeby
petrželka
1 hrst
listový špenát
3 hrst
vejce
1 ks
uzené
50 g
smetana
na navlhčení housky

Nejprve vložíme do misky na kostičky nakrájené žemle, které navlhčíme smetanou, přidáme vejce, osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku, listový špenát, muškátový květ, nakrájené uzené maso a vše promícháme. Jehněčí maso rozřízneme na plát, naklepeme, osolíme a po celé ploše rozetřeme připravenou náplň. Jemně srolujeme a důkladně převážeme nití či provázkem. Rozehřejeme si troubu a po chvíli do něj vložíme pekáček s masem. Zprudka zapečeme, snížíme teplotu a podlijeme. Podle potřeby přeléváme šťávou a podléváme vodou. Pomalu pečeme doměkka. Jehněčí roládu podáváme s vařenými bramborami a ovocným kompotem.

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (8 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 21.54

vyborne

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.29

Na jaře se těším na jehněčí.

mckvak, 25. 11. 2015, 15.04

Musi byt dobrota

yaya82, 25. 11. 2015, 6.19

To musím vyzkoušet, vypadá báječně.

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.17

vypadá nádherně

joice, 16. 11. 2015, 21.25

výborné

jitka46

jitka46, 24. 9. 2015, 14.08

to nevím, jestli bych jedla

Janak, 9. 6. 2015, 15.31

Jehněčí je výborné.

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight