Jehněčí na šalvěji

zobrazeno 548×

Vložil(a): Lucie2, 29. 10. 2014 17.58

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec více než 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

česnek
3 stroužek
jehněčí plec
500 g
olivový olej
5 lžíce
pepř a sůl
podle potřeby
šalvěj
2 hrst

1) Připravíme marinádu: smícháme nasekané šalvějové lístky, drcený česnek a olej.

2) Jehněčí maso osolíme, opepříme a potřeme ho marinádou. Necháme ho den až dva v marinádě (průběžně otáčíme a potíráme marinádou).

3) Pečeme na 190 °C asi hodinu.

4) Podáváme se šťouchanými bramborami.

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (6 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 21.54

super

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.29

Té tu mám plnou zahradu...hmmm.

mckvak, 26. 11. 2015, 11.09

Urcite vonavy recept

a.nnysek, 17. 11. 2015, 7.59

hmm,na jehněčí už se dlouho chystám

joice, 16. 11. 2015, 20.30

určite vyskúšam

Janak, 9. 6. 2015, 15.12

Jehněčí jsem vždycky chtěla zkusit.

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight