Hovězí po španělsku

sledováno 1× zobrazeno 492×

Vložil(a): Lucie2, 13. 10. 2014 9.30

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

zadní hovězí maso
1 kg
česnek
5 stroužek (olej)
zelená paprika
1 ks
hrášek
3 lžíce
drcený kmín
1 lžička
nakrájená koriandrová nať
1 lžíce
bílý vinný ocet
1 lžíce
rajský protlak
240 ml
hovězí vývar
500 ml
sůl a pepř
1 špetka (podle chuti)

Maso si nakrájejte na kostky, zhruba 4x4 cm. Rozehřejte v hrnci půlku oleje a opečte na něm maso dohněda. Pak ho přendejte do misky. Přidejte zbylý olej, na který dejte pokrájený česnek, drobně pokrájenou cibuli, papriku nakrájenou na proužky a opékejte 5 minut. Pak dejte zpátky maso. Přidejte kmín, koriandr, ocet, rajský protlak a hrášek. Zalijte vývarem, osolte, opepřete a přiklopte pokličkou. Na mírném ohni duste nejméně 1 hodinu, až je maso dokonale měkké.

Jako přílohu podávejte hráškovou rýži nebo těstoviny.              

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (9 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

jajulaš, 8. 9. 2016, 21.17

lakavé

Kadlecova-Alena, 15. 6. 2016, 3.06

to je takove zakladni jidlo pro kazdou kuchyni

Bellissima, 8. 6. 2016, 23.52

hodi se pro kazdou prilezitost

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.42

Zajímavé.

mckvak, 25. 11. 2015, 13.43

Vyborny recept

Itany, 17. 11. 2015, 20.41

jejda dala bych si:)

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.11

vypadá to skvěle

joice, 16. 11. 2015, 21.05

výborné

Janak, 9. 6. 2015, 15.37

Super voňavý recept.

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight