Řízek z patizonu

zobrazeno 147×

Vložil(a): szendrejka, 29. 8. 2016 20.33

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

patizon
1 ks
Sůl
- množství dle chuti
Vajíčko, mouka a strouhanka na trojobal
- množství dle chuti
Olej na smažení
- množství dle chuti

Patizon oloupeme, nakrájíme na plátky a prosolíme ho. Necháme cca 1/2 hodinku odstát a opté otřeme kuchyňskou utěrkou. No a dále pracujeme s patizonem jako s masem :) Obalíme v klasickém 3obalu, smažíme a podáváme s přílohou dle chuti. Naše děti milují bramborovou kaši.

 

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (11 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 7. 12. 2016, 6.43

to už sem hodně dlouho neměla

Sooňaa, 29. 10. 2016, 0.14

Patizon jsem kupovala s delala male prikrm..ale to loupani bylo hrozne..

Jarka mmm, 3. 9. 2016, 10.46

Jestli k nám nějakej přestane,tak ráda vyzkouším.

Jana V., 1. 9. 2016, 19.17

O patizonu v kuchyni přemýšlím již dlouho ... děkuji za motivaci

kajca, 31. 8. 2016, 14.33

Je s tym prplacka,no je to chutné

benca, 30. 8. 2016, 20.47

to nepoznam, skusim

jitkamety, 30. 8. 2016, 8.55

zajimavy recept

jitka46

jitka46, 29. 8. 2016, 22.41

Tohle vidím zřejmě poprvé v životě.

Jana82, 29. 8. 2016, 22.08

Je to velká mňamka

Zdeňka S., 29. 8. 2016, 22.04

To je veliká dobrota , taky ho mám moc ráda

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight