Zapečené bílé fazole

zobrazeno 661×

Vložil(a): Lucie2, 22. 10. 2014 10.39

Bez vajec více než 2 hod. složitější

Ingredience:

bílé fazole
200 g
mražená kukuřice
3 lžíce
mražený hrášek
3 lžíce
pórek
1 ks
červená paprika
1 ks
slunečnicový olej
1 lžíce
velká cibule
1 ks
anglická slanina
150 g
kečup
3 lžíce
zakysaná smetana
250 ml
strouhaný ementál
200 g
sůl a pepř
podle chuti

Fazole propláchněte, zalijte čistou vodou a nechte přes noc namočené. Druhý den fazole uvařte doměkka. Například v tlakovém hrnci to trvá padesát minut. Fazole sceďte, přidejte k nim hrášek, kukuřici, pórek nakrájený na kolečka a červenou papriku nakrájenou na proužky. Lžíci oleje zahřejte v pánvi a pak na něm opečte cibuli nasekanou najemno, přidejte slaninu nakrájenou na nudličky a vyškvařte ji. Pak vše vmíchejte k fazolím. Přidejte kečup, smetanu a ementál. Osolte a opepřete, přendejte do čtyř až pěti zapékacích misek a čtyřicet minut zapékejte při 180 °C.

Sdílejte:   | 
4

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (9 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.42

to bude bašta

Rulficka48

Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.44

jitkamety, 23. 2. 2016, 7.28

to musi chutnat vyborne

Sarka6, 17. 2. 2016, 10.29

Zkusím

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 22.10

Vypadá to dobře!

mckvak, 24. 11. 2015, 13.59

Zajimavy recept

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.12

určitě zkusím

joice, 16. 11. 2015, 21.06

výborný nápad, určite vyskúšam

DenisaC, 13. 12. 2014, 19.14

Fazole jsou bezvadne!

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight