Farmářské fazole

zobrazeno 1153×

Vložil(a): Lucie2, 22. 10. 2014 10.56

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec do 30 min. velmi ostré složitější

Ingredience:

olivový olej
2 lžíce
velká nakrájená cibule
1 ks
rozdrcený česnek
2 stroužek
točený salám
300 g
pálivá paprika
1/2 lžička
nasekaná chilli paprička
1 ks
plechovky červených fazolí
2 ks
plechovka nakládaných rajčat
1 ks
bobkové listy
2 ks
rozmarýn
2 snítka
pálivý kečup
podle potřeby
sůl a pepř
podle chuti
čedar
150 g

Ve velké pánvi s vyšším dnem nebo širším kastrolu rozpalte olej a pak na něm tři až čtyři minuty opékejte cibuli. Přidejte česnek, promíchejte a zhruba po minutě vsypte i točenák nakrájený na kostičky a zprudka opečte. Přidejte pálivou papriku i chilli papričku, zamíchejte a přisypte slité fazole a rajčata. Vhoďte bobkové listy, pár lístku rozmarýnu (zbytek nechte na ozdobu) a nechte deset minut prohřát. Chuť dotáhněte kečupem, osolte a opepřete. Podávejte zasypané čedarem, ozdobené rozmarýnem a s pořádným krajícem čerstvého chleba.

Sdílejte:   | 
5

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

simsim, 12. 2. 2021, 22.25

Dělám něco podobného a všem nám to chutná

nancy, 2. 10. 2020, 18.19

Fazole dělám s uzeninou a moc nám chutnají

Žofinka

Žofinka, 30. 1. 2019, 12.09

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 28. 6. 2018, 19.04

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Mildret, 4. 6. 2018, 10.31

Tohle miluju. Někdy dělám i s vepřovým nebo mletým masem.

Zdeňka S., 6. 4. 2017, 18.14

Hlavně hodně chilli

Aliisha

Aliisha, 15. 1. 2017, 21.16

Pikantní a syté.

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.41

dobré

Rulficka48

Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.44

jitkamety

jitkamety, 23. 2. 2016, 7.21

zajimave

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů