Farmářské fazole

zobrazeno 328×

Vložil(a): Lucie2, 22. 10. 2014 10.56

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec do 30 min. velmi ostré složitější

Ingredience:

olivový olej
2 lžíce
velká nakrájená cibule
1 ks
rozdrcený česnek
2 stroužek
točený salám
300 g
pálivá paprika
1/2 lžička
nasekaná chilli paprička
1 ks
plechovky červených fazolí
2 ks
plechovka nakládaných rajčat
1 ks
bobkové listy
2 ks
rozmarýn
2 snítka
pálivý kečup
podle potřeby
sůl a pepř
podle chuti
čedar
150 g

Ve velké pánvi s vyšším dnem nebo širším kastrolu rozpalte olej a pak na něm tři až čtyři minuty opékejte cibuli. Přidejte česnek, promíchejte a zhruba po minutě vsypte i točenák nakrájený na kostičky a zprudka opečte. Přidejte pálivou papriku i chilli papričku, zamíchejte a přisypte slité fazole a rajčata. Vhoďte bobkové listy, pár lístku rozmarýnu (zbytek nechte na ozdobu) a nechte deset minut prohřát. Chuť dotáhněte kečupem, osolte a opepřete. Podávejte zasypané čedarem, ozdobené rozmarýnem a s pořádným krajícem čerstvého chleba.

Sdílejte:   | 
5

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (10 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.41

dobré

Rulficka48

Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.44

jitkamety, 23. 2. 2016, 7.21

zajimave

Sarka6, 17. 2. 2016, 10.29

Zajimave

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 22.09

Klasický pikantní recept.

mckvak, 24. 11. 2015, 11.00

Vypali bacily

joice, 17. 11. 2015, 18.05

chutné

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.25

luxusní recept

Itany, 9. 10. 2015, 11.05

Dala bych si:)

DenisaC, 13. 12. 2014, 19.15

Slozitejsi uprava fazoli, ale vyplati se!

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight