Bílé fazole s listovým špenátem a žampiony

zobrazeno 63×

Vložil(a): Jana82, 17. 9. 2016 20.01

Pro vegetariány Bez vajec 30 min. - 2 hod. mírně ostré jednoduchý

Ingredience:

bílých fazolí v suchém stavu
200 g
mražených špenátových listů
200 g
sterilovaných žampionů
200 g
cibule
1 ks
olej, sůl, pepř
množství dle chuti
rostlinná smetana
množství dle chuti
  1. Bílé fazole přes noc namočíme a druhý den uvaříme v čerstvé vodě doměkka (v obyčejném hrnci to trvá asi hodinu a půl, v tlakovém 40 min).

  2. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme zcezené žampiony a pokrájený špenát a podusíme pod pokličkou asi 5 minut.

  3. Poté přidáme uvařené bílé fazole, osolíme, opepříme a společně ještě 5 minut dusíme. Na závěr zjemníme rostlinnou smetanou a podle potřeby dochutíme.

    Podáváme s rýží.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (6 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 7. 12. 2016, 7.20

vyzkouším vypada to moc dobre

nikihiphop, 2. 11. 2016, 22.28

s bílými fazolkami jsem ještě nic nejedla, ale dost dobrá kombinace

jitka46

jitka46, 21. 9. 2016, 21.57

všechno co máme rádi je tu pohromadě

Katka, 19. 9. 2016, 11.37

Ta rýže mi tam přijde navíc. Jinak zajímavá variace na fazole.

jitkamety, 18. 9. 2016, 9.02

Mnam nekdy musim vyzkouset

Zdeňka S., 17. 9. 2016, 20.05

Skvělý recept , určitě ho vyzkoušíme

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight