Nejlepší RAFFAELLO kuličky

sledováno 2× zobrazeno 5495×

Vložil(a): Rulficka48, 29. 10. 2016 11.57

30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

kokos
250 g
moučkový cukr
250 g
sušené mléko
280 g
máslo
250 g
voda
150 ml
mandle
- množství dle chuti
kokos na obalení
- množství dle chuti

Vodu si dáme do hrnce a dáme si ji ohřát na oheň. Přidáme moučkový cukr. Máslo si rozpustíme v jiném hrnci a rozehřáté ho přidáme do cukrové vody. Odstavíme z ohne.Přidáme sušené mléko a kokos. Směs důkladně spojíme a odložíme do lednice na cca 3 - 4 hodiny.

Následně formujeme kuličky, do kterých dáme celou loupanou mandli. Obalujeme v kokosu. Přeji dobrou chuť a raději větší dávky.. :)

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (17 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Úča, 25. 2. 2021, 21.19

Vypadají jak kupované

Gustawka, 10. 12. 2019, 10.33

miluji tento desert

Nataša Zabloudilová, 22. 6. 2019, 2.17

Tyjo, tak to je super! Vyjde to mnohem levněji a navíc si vyhraju. Určitě taky vyzkouším. Na Raffaellu jsem totiž naprosto závislá již od dětství. A do teď jsem byla odkázána na kupované, naštěstí ani to nevyjde tak draho, když sledujete akce, např. teď v Bille.. https://www.letakomat.cz/billa/

Mygara

Mygara, 30. 11. 2018, 10.07

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 19. 10. 2018, 7.00

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga

Fuga, 25. 1. 2018, 19.11

já je dělala a nějak se mi nepovedly

Ptáče 76, 10. 12. 2016, 19.07

Děláme ale místo sušeného mléka dáváme salko se salkem jsou super

Aliisha

Aliisha, 13. 12. 2016, 22.25

Taky mám mnohem raději salko. Jsou moc dobré.

Jana V., 1. 12. 2016, 20.25

ukládám si recept na víkendové pečení

slunicko, 13. 11. 2016, 13.56

Mnam. Uz mi tečou sliny

kajca, 7. 11. 2016, 13.30

Este som neskúsala domáce,no dala by som si

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů