Rajčatovo-česnekové chutney
Vložil(a): Blankasiro, 10. 10. 2016 12.38
Česnek nasekáme s rajčaty a podusíme asi 10-15 minut ve vroucí vodě. Pote odložíme a necháme trochu vystydnout. Přendáme do mixéru a rozmixujeme na pastu. Na pánvi rozpálíme olej a nasypeme kari a arabský kmín s hořčičným semínkem. Když semínka začnou škvařit, přidáme pastu z mixéru a sůl. Povaříme na tužší hmotu. Nakonec nasekáme koriandr a přidáme společně s trochou chilli a cukru. Podáváme trochu vychlazené, v lednici vydrží až 3 dny
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (16 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 27. 8. 2019, 21.28
Perfektní recept. Vypadá moc dobře
Mygara, 29. 11. 2018, 13.57
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 21. 10. 2018, 7.15
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 26. 1. 2018, 11.11
musi to krasne vonet