Pastika do sklenic
Vložil(a): L.janicka.l, 15. 12. 2016 8.22
Jatra s buckem, cibuli a cesnekem nameleme. Pridame zbytek prisad a dobre promichame. Osolime a opeprime jen trochu, koreni se ve sklenici rozlozi, a pak bychom meli pastiku presolenou. Ja si ji dosoluji az na chlebu. Bucek je lepsi tlustej, pastika se nam bude lip mazat.
Kdyz mame pastiku ochucenou dobre promichanou, nandame ji do sklenic a zavarujeme 3hodiny, dobre zavarena vydrzi i nekolik let
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (22 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 28. 2. 2021, 12.34
domácí je luxus,lepší jsem nejedla
Trendyterka, 27. 8. 2019, 18.28
Domácí je dobrá . Jinak paštiky vůbec nekupuji
Mygara, 4. 12. 2018, 14.36
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 15. 10. 2018, 10.38
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 21. 1. 2018, 2.13
Paštiku mám moc ráda
dadinkamaminka, 12. 5. 2017, 10.14
vypadá to dobře Paštiku máme rádi