Jahodové máslo

zobrazeno 1232×

Vložil(a): Katka, 27. 5. 2015 18.32

Pro vegetariány Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

čerstvé jahody
1/2 hrnek
máslo, při pokojové teplotě
1/2 hrnek
třtinový cukr
2 lžička

Rozsekáme v mixéru jahody najemno. V míse smícháme s máslem a cukrem, promícháme. Nebo vše promícháme rovnou v mixéru. Uložíme do vzduchotěsné nádoby a skladujeme v lednici. Jahody můžeme obměnit brusinkami, meruňkami a dalšími druhy ovoce.

Sdílejte:   | 
4

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (21 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Gustawka, 5. 9. 2021, 19.16

Určitě moc dobré

nancy, 19. 10. 2020, 16.30

Dobrý nápad, vyzkouším až bude sezona jahod

Trendyterka

Trendyterka, 28. 8. 2019, 12.52

To zní dobře.

Žofinka

Žofinka, 20. 1. 2019, 11.44

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 10. 11. 2018, 3.54

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga

Fuga, 14. 6. 2018, 20.20

tak to by mě nenapadlo, máme ještě zbytky na zahradě

slavuska

slavuska, 12. 3. 2018, 22.02

to by mě nenapadlo

Zdeňka S., 31. 3. 2017, 13.16

Super, děti ho mívají ve školce, ale dělají jim ho z marmelády

Aliisha

Aliisha, 12. 1. 2017, 21.22

Já bych tím natřela i dort

Pavla33, 10. 7. 2016, 7.31

moc dobré

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů