Domácí vlašské ořechy v pomerančovo-skořicovém kabátku

zobrazeno 305×

Vložil(a): veru.veru, 3. 12. 2014 15.14

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

půlky vlašských ořechů
100 g
mletá skořice
1 lžička
šťávu z jednoho pomeranče naředěnou do 150ml vodou
1 ks
třtinový cukr
225 g

Roztopte troubu na 180°C, na pečící papír rozprostřete vlašáky a nechte péct 15 minut.

Na plotně v hrnci smíchejte cukr a pomerančovou šťávu, nechte úplně rozpustit. Pak přiveďte rychle do varu, nemíchejte a nechte teplotu směsi dosáhnou 120°C. Pak odstavte a přidejte skořici a vlašáky, míchejte dokud směs zkrémovatí. Po vychladnutí ručně oddělte jednotlivé oříšky.

Sdílejte:   | 
4

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (10 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 3. 12. 2016, 23.01

mnamka

Pavla33, 10. 7. 2016, 7.18

super recept

k.o.r.i.n.e.k, 31. 5. 2016, 16.38

zajímavé

jitkamety, 31. 3. 2016, 14.26

zajimava kombinace

mckvak, 22. 11. 2015, 14.14

Tohle je hodne zajimavy recept

a.nnysek, 17. 11. 2015, 12.33

musím vyzkoušet

joice, 24. 10. 2015, 19.44

už musím len orechy očistiť a spravím v každom prípade

Janak, 5. 6. 2015, 14.09

Voni to i z monitoru.

janicka2, 26. 12. 2014, 16.06

Tak to vypada uzasne.

DenisaC, 19. 12. 2014, 8.31

Mnam!!

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight