Cizrnove oříšky
zobrazeno 1322×
Vložil(a): Jamu, 11. 12. 2016 8.52
Cizrnu nechame namocit,nejlepe pres noc,vodu menime vzdy,kdyz se na povrchu zacne vytvaret pena.
Potom cizrnu prendame do ciste vody a v odkryte nadobe varime do zmeknuti.
Po uvareni cizrnu oprazime na oleji a opravdu mirne osolíme.
Podavame ji jako solene oříšky.Recept je osvedcen i na navsteve,ktera "tyhle zdrave veci vubec neji".Od te doby si ji delaji doma.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (35 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 28. 2. 2021, 12.36
vypadá to zajímavě,zkusíme
Trendyterka, 27. 8. 2019, 18.31
Tohle mě vážně zaujalo. Vyzkousim
Mygara, 4. 12. 2018, 13.56
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 15. 10. 2018, 15.06
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 21. 1. 2018, 5.23
To mám také moc ráda