Hrníčkové langoše

zobrazeno 6905×

Vložil(a): marianka, 21. 10. 2015 10.50

do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

hladka mouka
6 2/3 hrnek
vejce
2 ks
vlažne mleko
1 1/2 hrnek
sul
3 lžička
moučkový cukr
1 lžíce
zakysaná smetana
1 ks
droždí
1 ks
sádlo nebo olej,česnek ,sul
dle potřeb ks

Postup pro přípravu receptu: Hrníčkové langoše

Drozdi rozdrobíme do mouky, přidáme vejce, sůl, cukr, mléko a smetanu a vypracujeme těsto.

Těsto vložíme do sáčku a na cca 2 hodiny dáme do ledničky. Po vyndání z těsta uděláme asi 20 bochníčku a minutku necháme ještě odležet.Po té mastnýma rukama vytvoříme kulatou placku,kterou smažíme v horkém oleji s obou stran.Hotové langoše potřeme česnekem smíchaný se solí a trochou vody, nandáme kečup a nastrouhaný sýr.

Těsto lze použít i na pizzu

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (15 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Gustawka, 28. 1. 2022, 7.00

Langoše miluji

nancy, 28. 10. 2020, 21.28

Langoše miluji od mé první dovolené v Maďarsku. Dostala jsem recept od jedné Maďarky a od té doby je dělám a už je to spousta let

Žofinka

Žofinka, 18. 1. 2019, 21.15

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 15. 11. 2018, 13.59

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

dadinkamaminka, 6. 8. 2017, 20.06

Langoše bych si dala

dadinkamaminka, 6. 8. 2017, 20.06

Langoše bych si dala

Zdeňka S., 6. 4. 2017, 12.33

Super rychlý recept

Aliisha

Aliisha, 19. 1. 2017, 21.17

Langoše jsou mňamka.

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 13.08

dobré

jitkamety

jitkamety, 22. 2. 2016, 21.15

mnam

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů