Chilli con robi

sledováno 1× zobrazeno 107×

Vložil(a): szendrejka, 26. 4. 2016 23.35

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. mírně ostré jednoduchý

Ingredience:

Robi plátky
2 balení
Cibule
4 ks
Slunečnicový olej
6 lžíce
Česnek
3 stroužek
Bujon Wurzl
1 lžička
Červené fazole
150 g
Římský kmín
1 lžíce
Paprika sladká
1 lžíce
Drcené chilli papričky
1 lžíce
Rajský protlak
2 lžíce
Rajčata sekaná sterilovaná
400 g
Tamari
4 lžíce

Uvaříme si fazole klasickým způsobem. Robi nastrouháme na hrubém struhadle. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme jí na oleji. Postupně přidáváme další ingredience v pořadí: utřený česnek, římský kmín, chilli, protlak a papriku. Mezi každým přidáním vždy dobře promícháme. Pak přidáme Wurzl bujon, zalijeme 400 ml vody a dusíme tak 15 minut. Přidáme rajčata a robi, společně dusíme ještě asi 10 minut. Dochutíme tamari. Podáváme s rýží nebo  tortilami, s kopečkem bílého jogurtu, zakysané smetany nebo Sojade natural. 

DO SPRÁVNÉHO CHILLI PATŘÍ HOŘKÁ ČOKOLÁDA, podle množství bych sem odhadla přidat tak cca 30g před dokončením :)

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (7 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 14.47

super

Itany, 16. 5. 2016, 20.27

Uzasny barvicky.vypada to velice dobre

Zuzka Čtvrtečková, 12. 5. 2016, 23.35

Znám klasické Con Carne a také tam dávám hořkou čokoládu:-)

jitkamety, 2. 5. 2016, 16.45

mnamka

benca, 27. 4. 2016, 19.53

tak vyskusame bez masa

nikihiphop, 27. 4. 2016, 9.38

supr recept, maso moc nemusím takže je tohle pro mě bomba

strihavkap

strihavkap, 26. 4. 2016, 23.54

Vynikajici mexicka klasika. Zitra vyzkousim nachystat detem.Uz ted se tesim.

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight