Zeleninové karbanátky

sledováno 3× zobrazeno 6488×

Vložil(a): Lucie2, 5. 11. 2014 11.11

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

jáhelné vločky
100 g
vejce
2 ks
mrkev
1 ks
celer
kousek
cibule
1 ks
medvědí česnek nebo petrželka
1 hrst
bezlepková mouka
na zahuštění
kukuřičná strouhanka
na obalení
sádlo nebo olej
na smažení

Zeleninu nakrájíme na malé kostičky nebo nahrubo nastrouháme. Ve slané vodě ji uvaříme na skus. Můžeme přidat BIO bujón. Uvařenou zeleninu včetně vývaru nalijeme k vločkám, přidáme nakrájený čerstvý medvědí česnek (nebo petržel, pórek, jarní cibulku), 2 vejce, osolíme a zamícháme. Necháme odstát, vychladnout a nabobtnat vločky. Pokud je těsto řídké, zahustíme ho bezlepkovou moukou nebo krupicí. Poté lžící nabíráme těsto a tvarujeme karbanátky, které obalujeme v kukuřičné strouhance. Smažíme na rozpáleném sádle / oleji dozlatova. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší. 

Sdílejte:   | 
6

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (26 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

ROMA-Z, 17. 5. 2019, 9.38

Vypadají krásně, moc se povedly

VaJána, 6. 3. 2019, 11.55

Vypadají opravdu moc dobře:-)

Lenička, 31. 1. 2019, 10.17

Zajímavý recept. Který by mohl chutnat i milovníkům masa.

Žofinka

Žofinka, 29. 1. 2019, 10.05

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

WeruskaSK

WeruskaSK, 2. 9. 2018, 15.52

super napad na zeleninove jedlo, nikdy neviem co mam zeleninove varit, dik za tip

Mygara

Mygara, 3. 7. 2018, 12.46

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

slavuska

slavuska, 24. 1. 2018, 19.03

to bude zdravé

Kikinka30, 28. 4. 2017, 14.32

Udelam k veceri,to se tesim

Zdeňka S., 1. 4. 2017, 13.10

Vypadají dobře , ale chlapa bych asi moc neuctila

annahb, 30. 3. 2017, 9.46

ty děti mají moc rády akorát přítel je moc nemusí

© 2013 - 2019 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací