Bezlepkový jablečný závin

sledováno 1× zobrazeno 509×

Vložil(a): Katka, 23. 12. 2015 18.43

Pro vegetariány 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

máslo
250 g
tvaroh polotučný
250 g
vejce
1 ks
rýžová mouka
100 g
pohanková mouka
200 g
ocet
1 lžička
jablka
4-5 ks
rozinky
- množství dle chuti
vlašské ořechy
- množství dle chuti
skořice
- množství dle chuti

Postup jako u klasického štrůdlu, ale těsto je bezlepkové. Hodně podsypáváme rýžovou moukou, ideální je používat silikonovou podložku na válení; zavinování a přenesení závinu, je pak jednoduché.

Pečeme na 180 st, 35 min.

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (14 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Zdeňka S., 1. 4. 2017, 14.04

Tak ten bych hned ochutnala

annahb, 28. 3. 2017, 10.36

vypadá lákavě

Katka, 20. 3. 2017, 17.56

Vylepšení poměrů (nejde mi to editovat). Máslo 150g Pohanková mouka 300g (rýžovou vynechat) jablek 7 ks péct na 150 st. 40 minut

Aliisha

Aliisha, 30. 12. 2016, 15.46

Jéé, ten bych si dala

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 14.19

super

nikihiphop, 12. 3. 2016, 22.00

Mám podezření, že má mamka ma alergii na lepek tak tohle jí udělám jako test

snany, 10. 3. 2016, 18.25

Zajímavá varianta klasického štrůdlu

jitkamety, 6. 2. 2016, 15.12

Vypada skvele

jitka46

jitka46, 30. 12. 2015, 22.40

na svačinu vynikající

Itany, 25. 12. 2015, 23.11

Vyzkousim vypada dobre

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight