Hami rizoto s krůtím stehýnkem, cuketou a hráškem 250g x 3ks

zobrazeno 615×

Vloženo: 8. 5. 2016 8.00

Hami rizoto s krůtím stehýnkem, cuketou a hráškem 250g x 3ks
nové zboží
Přidáno:
8. 5. 2016, 8.00
Výrobce:
Hami
Cena:
0,00 Kč
Mám zájem (Více na Kasa.cz)

Příkrm Hami rizoto s krůtím stehýnkem, cuketou a hráškem 250g

  • Na správnou životosprávu dětí má vliv nejen skladba stravy, ale také stravovací návyky celé rodiny. Nezapomínejte, že Vaše dítě není ještě dospělý člověk a ne všechna rodinná jídla jsou pro něj vhodná.
  • Vyzkoušejte příkrmy Hami od ukončeného 10. měsíce, které představují 12 oblíbených receptur české a světové kuchyně. Pomůžou Vašemu děťátku pomalu přejít na domácí stravu. Navíc představují kompletní jídlo pro batolata, s vyváženým obsahem zeleninové a masové složky a dostatečným příjmem energie na 1 hlavní jídlo denně.
  • Kritická doba, kdy strava může ovlivňovat kvalitu života o mnoho desetiletí později, začíná již v prenatálním období a trvá zhruba do tří let věku. Tehdy organismus prochází největšími změnami, ze kterých mnohé ovlivní jeho další život. Nejde jen o riziko vzniku obezity nebo srdečně-cévních onemocnění, ale také o fungování imunitního systému nebo fungování mozku v pozdějším věku.
  • Sůl zatěžuje ledviny dítěte, proto by se příkrmy pro nejmenší neměly přisolovat. Hami příkrmy do ukončeného 12. měsíce věku mají nízký obsah soli, protože neobsahují přidanou sůl.
  • Výrobky Hami obsahují až o polovinu méně soli než je zákonný limit pro kojeneckou výživu. Nové masozeleninové příkrmy obsahují také větší množství a větší variabilitu zeleniny – např. minimálně 30 % zeleniny v každém příkrmu (bez brambor).
<...

Tento produkt jste hodnotily Detail produktu

Dílčí hodnocení: (průměr ze 11 hodnocení)

Design
Cena
Kvalita zpracování
Skladnost
Pohodlí
Nízká hmotnost nosícího zařízení
Sdílejte:   | 
0

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů