Nanny BM-02 bílá

zobrazeno 354×

Vloženo: 14. 3. 2016 12.27

Nanny BM-02 bílá
nové zboží
Přidáno:
14. 3. 2016, 12.27
Výrobce:
Nanny
Cena:
0,00 Kč
Mám zájem (Více na Kasa.cz)
Monitor dechu Nanny BM-02

Nanny BM-02 se od vetšiny běžných monitorů dechu liší tím, že je certifikován jako zdravotnický přístroj. Byl testován v porodnících i specializovaných pediatrických odděleních různých nemocnic. Monitor dechu kojence Nanny BM-02 splňuje směrnici 93/42/EHS třídy IIb Evropské unie.

Monitor dechu Nanny se skládá ze dvou částí, snímací podložky a vyhodnocovací jednotky. Snímací podložka se umístí pod matraci do dětské postýlky. Vyhodnocovací jednotka se upevní na postýlku, případně na zeď. Nanny je napájena tužkovými bateriemi. Nepřipojuje se do elektrické sítě, a proto není pro miminko nikterak nebezpečná.

Snímací deska začne ihned po zapnutí detekovat veškeré pohyby dítěte (dokáže sledovat i velice jemné pohyby). Nanny umí vyhodnotit nebezpečné snížení frekvence dechu u miminka zapříčiněné vrozenou vadou, nemocí, oslabením organizmu u dětí s nízkou porodní vahou nebo alergickou reakcí. Pokud se dítě nenadechne 20 sekund nebo frekvence dýchání klesne pod hranici 8 vdechů za minutu, spustí se ihned hlasitý poplach a rozbliká se červená signálka. Upozorní tak rodiče na krizovou situaci a umožní jim bezprostředně reagovat.

Monitor dechu Nanny poskytuje ochranu před dočasnou zástavou dechu dítěte. Pokud dítě přestane během spánku dýchat, Nanny ihned hlasitým alarmem upoutá pozornost rodičů a může zároveň dítě i probudit. Pokud vlastníte tento přístroj, můžete klidně spát s jist...
Sdílejte:   | 
0

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů