Vaření v kojenecké vodě
Vložil(a): vaniilla, 18. 9. 2017 17.51
Mám takový dotaz. Doktorka nám řekla, že máme na vaření používat pro malou kojeneckou vodu. Chápu, že je to potřeba u vody, kterou pak použiju do jídla. Ale myslíte, že je to potřeba, i když vařím třeba těstoviny a pak tu vodu vyliju?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Jak už jsem tu psala, nejde o převařování, tím se odstraní jen ionty vápníku a hořčíku, které ničemu nevadí. Ale dusičnany a dusitany, které jsou špatné a kvůli kterým se používá kojenecká voda, zůstanou i po převaření. Ale pokud máte v kohoutku vodu dobrou, tak to není problém. My bohužel kojeneckou v kohoutku nemáme.
Kevin, 24. 9. 2017, 20.40
Myslim ze ne
baru86, 21. 9. 2017, 19.08
Já kojenecké vodě nevěřím, když jdu kolem obchodu u nás a vidím, jak v létě se tam láhve pečou na sluníčku v tom plastu, nevěřím, že je lepší kojenecká voda než ta z kohoutku.
Mygara, 21. 9. 2017, 18.17
já vařila vše v kohoutkové, má mít parametry kojenecké, alespoň ta u nás, tak jsem to neřešila