Řízky v těstíčku zapečené se sýrem
Vloženo: 21. 3. 2016 18.34
Můj oblíbený recept :-)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
ivetkaprochazkova, 27. 11. 2022, 10.55
Tak takové řízečky mám také ráda. A ideálně je ještě obalit v bílém jogurtu a nechat odstát třeba na 12 hodin v lednici. Dobré je nachystat si je do hrnce večer a pak v něm rovnou i smažit. Stačí vytřít kouskem másla a jede to právě jako po másle i od ruky. Na čem smažíte a v čem vy?
kristyrychla, 28. 11. 2022, 19.50
Já jsem naučená z vesnice smažit výhradně na sádle. Vlastně nedokážu pochopit že to někdo zvládá jenom na másle a nebo na oleji. ALe jde také o to jaké nádobí na to používáte. Třeba na mém titanovém nádobí z https://www.zgastro.cz by šlo dělat na všem, ale jak říkám, zvyk je zvyk
ivetkaprochazkova, 28. 11. 2022, 19.52
Jo tak to se někdo má když disponuje i titanovým nádobím. Já to nemám tak dobře v kuchyni zařízené jako ty. Mám ještě nádobí z války po babičce. Věnovala mně ho na sklonku života a říkala že si s ním určitě najdu toho pravého.
kristyrychla, 28. 11. 2022, 19.53
Jejda a ty té babičce takto věříš? To si raději kup něco, co ti nebude způsobovat rakovinu. Já vím že to je těžké neposlechnout babičku, ale ona už to měla na konci života určitě pomotané a to tě chtěla mít ráda takovou jaká si byla. Kup si pořádné titanové nádobí.
Žofinka, 14. 1. 2019, 18.28
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 19. 11. 2018, 16.46
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 14. 3. 2018, 15.48
to je zajímavá varianta na řízek
Aliisha, 20. 1. 2017, 21.08
Jednoduchá klasika
Petra Schoberová, 6. 12. 2016, 6.10
dobrotka