Kváskový chléb - bez hnětení!

zobrazeno 24×

Vloženo: 12. 12. 2015 21.48

Zkuste živý kvásek. Je lépe stravitelný!

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Fuga, 6. 12. 2016, 9.01

také dělám kváskový, ale v pekárně

Pavla33, 10. 7. 2016, 21.12

vyzkouším

Jana V., 5. 2. 2016, 20.24

tak to je výzva

jitkamety, 31. 1. 2016, 20.34

vypada skvele

dáša, 29. 1. 2016, 17.11

Nejlepší domácí chleba!

schebby, 20. 1. 2016, 17.28

Taky ho dělám.

Alexandra, 16. 1. 2016, 23.12

Ja jsem ho dnes upekla... Presne podle tohoto návodu včetně zadělání kvásku a je úplně úžasnej!! Nejen že krasne vypada a voní, ale je nadychaný a děsně dobry!! Míšo, dekuju! Kupovanej chleba už jen výjimečně

szendrejka, 17. 1. 2016, 19.55

Saši, jsem ráda, že se povedl Není nad domácí

Trixie

Trixie, 11. 1. 2016, 18.11

... nejdřív zkusím kvásek a pak tento chléb, vypadá výborně, dík:-)

jajulaš, 31. 12. 2015, 21.43

dobré

Petra Schoberová, 31. 12. 2015, 10.20

Super díky za recept!! po novem roce hned vyzkoušim:-)

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight