Jehněčí kýta na červeném víně

zobrazeno 280×

Vloženo: 29. 10. 2014 18.20

Jehněčí kýta s bylinkami a zeleninou na červeném víně.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

simsim, 14. 2. 2021, 21.46

Jehněčí maso už jsem dlouho nejedla, ale uvařené podle tohoto receptu musí být vynikající.

nancy, 4. 10. 2020, 11.01

Recept vypadá dobře, talíř též, tak to bude určitě dobré

Žofinka

Žofinka, 30. 1. 2019, 8.18

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 3. 7. 2018, 10.41

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Mildret, 2. 6. 2018, 8.40

Samé super ingredience až na tu vegetu.

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 16.35

Maso na červeném víně mám moc ráda, dělávám většinou hovězí

Aliisha

Aliisha, 16. 1. 2017, 20.46

Takto připravuji také, ale dávám hovězí maso

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 21.53

to bude dobrota

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.29

Další úžasný recept!

mckvak, 25. 11. 2015, 15.01

Mnamka

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů