Dvanáctihodinová kachna

zobrazeno 99×

Vloženo: 17. 10. 2014 9.41

Díky pomalému pečení bude kachní maso křehké a šťavnaté.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 17.18

Luxusní kachnička

Aliisha

Aliisha, 15. 1. 2017, 21.04

Tak tu bych si dala Ale teď a ne za 12 hodin

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.03

super, otázka jen zda to tak dlouho vydržím

Rulficka48

Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.24

Sarka6, 16. 2. 2016, 23.45

Lahoda

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.21

Tak to mzsím zkusit.

mckvak, 25. 11. 2015, 13.43

Na tohle bych si asi netroufla )

joice, 17. 11. 2015, 16.18

trvá to dlho, ale je výborná

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.26

vypadá nádherně

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight