Dvanáctihodinová kachna

zobrazeno 64×

Vloženo: 17. 10. 2014 9.41

Díky pomalému pečení bude kachní maso křehké a šťavnaté.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.03

super, otázka jen zda to tak dlouho vydržím

Rulficka48

Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.24

Sarka6, 16. 2. 2016, 23.45

Lahoda

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 21.21

Tak to mzsím zkusit.

mckvak, 25. 11. 2015, 13.43

Na tohle bych si asi netroufla )

joice, 17. 11. 2015, 16.18

trvá to dlho, ale je výborná

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.26

vypadá nádherně

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight