Celozrnný chléb z domácí pekárny
Vloženo: 3. 11. 2014 17.08
Pekárna Eta Duplica Vital, program Celozrnný (3), velikost M, zbarvení kůrky: tmavá. Nejprve dáme do pekárny mokré ingredience, poté nasypeme suché (mouku, koření a nahoru droždí). Nastavíme pekárnu a pustíme. Po zaznění zvukového signálu vsypeme lněné semínko a čekáme až bude hotovo. Celozrnný chléb je hutnější, vlhčí a s menšími póry.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 18. 9. 2019, 12.49
Celozrnné pečivo mám velmi ráda a není nad domácí
Žofinka, 29. 1. 2019, 14.01
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané