Celozrnný chléb z domácí pekárny

zobrazeno 21×

Vloženo: 3. 11. 2014 17.08

Pekárna Eta Duplica Vital, program Celozrnný (3), velikost M, zbarvení kůrky: tmavá. Nejprve dáme do pekárny mokré ingredience, poté nasypeme suché (mouku, koření a nahoru droždí). Nastavíme pekárnu a pustíme. Po zaznění zvukového signálu vsypeme lněné semínko a čekáme až bude hotovo. Celozrnný chléb je hutnější, vlhčí a s menšími póry.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Aliisha

Aliisha, 28. 12. 2016, 17.41

Ten bude asi hodně hutný a sytý, že?

Fuga

Fuga, 6. 12. 2016, 8.49

díky za recept

Pavla33, 10. 7. 2016, 21.07

super

jitkamety, 2. 2. 2016, 13.39

Vypada to uuzasne.

jajulaš, 31. 12. 2015, 21.51

vyzkouším ale v troubě

Zuzka Čtvrtečková, 17. 11. 2015, 23.15

Dělala jsem i bez pekárny a je moc dobrý

a.nnysek, 16. 11. 2015, 12.50

supe r:-)

joice, 22. 10. 2015, 19.19

takýto mám veľmi rada

mckvak, 13. 9. 2015, 21.31

Super!

inglulie2, 29. 7. 2015, 13.37

S droždím to snad zvládnu, kváskový mi nejde.

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight