Máte zkušenost s nebankovními půjčkami?

zobrazeno 6468×

Vložil(a): Hana44, 19. 8. 2017 11.12

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s nebankovními půjčkami? Slyšela jsem o https://www.hyperfinance.cz/pujcky/nebankovni-pujcky/, půjčoval si u nich někdo osobně? Děkuji za odpovědi

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

lucie25987, 15. 3. 2024, 6.19

Já mám taky zkušenost s nebankovní půjčkou. Brala jsem si ji, když jsem rozjížděla firmu. Měla jsem finanční rezervu, ale ta mi nestačila. Nedokázala jsem si představit, kolik mě bude stát vyřízení všech papírů, založení OSVČ u https://sidlofirmypraha5.cz/sluzby/zalozeni-osvc , sídla firmy atd. Navíc ten zisk v prvních měsících nebyl kdo ví jaký, takže když nemáte příjem, tak vám peníze dojdou celkem rychle.

vranovahan, 20. 2. 2023, 12.53

Pokud to jde a situace to dovolí, tak bych si tedy asi raději půjčila od nějaké banky. Tam má člověk podle mě mnohem větší jistotu než u nebankovních institucí. Manžel se teď právě chystá si od banky půjčovat peníze na podnikání. Potřebuje do firmy takovýto laserový řezací stroj https://www.canmet.eu/technologie/laserova-rezaci-centra/eagle-esmart/ a to je bohužel nemalá investice.

Jana Novotná, 29. 11. 2022, 13.27

Osobně s nebankovními půjčkami zkušenost nemám, ale moje kamarádka s tímto produktem měla veliké problémy. Proto bych nikomu tento druh půjčky nedoporučovala, jelikož zbytečně přeplatíte nemalé peníze. Já jsem si nedávno nechala na internetových stránkách https://finuance.eu/ v sekci refinancování hypotéky svou přepočítat a ušetřím měsíčně nemalé finanční prostředky za měsíční splátky.

novaklen, 29. 9. 2022, 22.13

Manžel teď například zvažuje jestli si nepůjčit na své podnikání. Já ho ale od toho dost odrazuji. Bohužel vidím, jak dopadají někteří podnikatelé z mého okolí. Likvidace firem, viz https://www.konecpodnikani.cz jsou na denním pořádku a spousta z nich má samozřejmě na krku dluhy. Byla bych velice nerada, kdyby něco takového nedejbože potkalo i mého manžela.

martina.ratir, 20. 7. 2022, 16.31

Dobrý den, nedávno jsme půjčovali skrz https://rychlopujcky.eu/ a nabízí velmi rychlé půjčky bez ručitele. Schválení trvalo asi 5 minut a peníze jsme měli pak skoro ihned na účtu. Vyzkoušejte

milujici.teticka36, 20. 5. 2022, 8.16

Hyperfinance neznám, ale super je ePůjčka.cz. Hodně mi pomohla půjčka v nouzi, kterou jsem od nich čerpala. Hlavně se s nimi dá domluvit. Podmínky a popis toho produktu najdete tady: https://epujcka.cz/pujcka-v-nouzi/ Pokud někdo potřebujete rychle peníze, tak je určitě využijte. Navíc mají i skvělý zákaznický servis a jako jedné z mála firem se jim normálně dovoláte.

terka_novicka, 30. 4. 2022, 8.28

Ahoj, nedávno jsem si půjčovala 10 000 Kč do výplaty od https://coolcredit.cz/ a musím říct, že naprostá spokojenost. Nechtěli po mě registr a žádné další blbosti a půjčili mi prakticky ihned. Takže za mě pokud nebankovní půjčka, tak Coolcredit, snad jsem pomohla při rozhodování

naseivanka, 24. 7. 2021, 15.34

Nám se naštěstí insolvenční rejstřík vyhnul obloukem. Pravdou je, že jsem si musela už někoho také v životě prolustrovat a nebylo to nic jednoduchého ani příjemného, no na https://napovime.cz/navod/vse-o-insolvencnim-rejstriku/ mi poradili jak se v tom orientovat a co přesně hledat. Zjistila jsem třeba, že milionářská čtvrť za barákem je celá v dluzích.

naseivanka, 10. 6. 2021, 12.46

Občas se podívám na své příbuzné na https://exekuce-dluhy.cz/rejstrik-exekuci/ a zjišťuji, jestli si ti mí podivínové náhodou zase nevzali nějakou nesmyslnou půjčku (často na dovolenou s dětmi). Překvpailo mě, že jsem jednou zjistila, že můj bratranec dluží 120 tisíc korun jedné paní od naproti. Vím, že je to naprosto rozumná paní, tak nevím, co ji to popadlo, že půjčila takovému podivínovi.

ivanka386, 13. 2. 2021, 16.52

Ahojte, jestli mohu doporučit za mne rozhodně jednu službu, která opravdu stojí za to, tak je to třeba tato stránka zde - https://www.pujcka-dnes.cz/nebankovni-pujcky/ protože se věnují tomu, aby srovnávali různé bankovní i nebankovní produkty, jako jsou půjčky apod... Doporučuji prolistovat tímto webem Velice zajímavé počteníčko! Mějte se hezky a hlavně buďte obezřetné.

koliaska105, 30. 6. 2022, 14.42

To nevypadá špatně, dík za tip. Předám manželovi. Právě on by teď totiž potřeboval do své firmy nakoupit nějaké nové šroubové kompresory z https://www.kompresory-filtry-servis.cz/produkty/kompresory/kompresory-boge/sroubove-kompresory-boge a bohužel zjistil, že to bude dražší, než předpokládal. Nějaké peníze našetřené má, ale nestačí to, takže to vypadá tak, že zbytek bude muset pokrýt půjčka.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů