Nechuť na sex???

zobrazeno 1642×

Vložil(a): Zlata1, 9. 1. 2017 11.12

Je to sice dost ožehavé téma, ale chtěla bych také vědět jestli jsem jenom já tak jiná. Poslední dobou mám pocit, že jakýkoliv dotek nebo jen pomyšlení na doteky ve mě vyvolává nechuť a odpor. Dřív to tak nebylo, ale teď se to změnilo. Také nemohu spát a asi je to třeba nějakým spatnym obdobím. Také jste někdy něco takového pocítily nebo jsem jiná najednou jen já??? Neumím si to vysvětlit, ale s přítelem jsme deset let. Třeba je to nějaká menší krize, já doufám, že to jednou přejde nebo spíš co nejdřív.......

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Monika8989, 24. 3. 2024, 20.45

Dobrý den, špatný pocit a odpor vůči dotekům může být důsledkem mnoha faktorů. Možná zažíváte hodně stresu, úzkosti nebo změn ve vztahu. Já jsem nedávno byla na tantra masáži tady https://redmassage.cz/ a zjistila jsem, že uvolnění a péče o sebe můžou pomoci zmírnit napětí. Je důležité sdílet své pocity s partnerem a hledat společné řešení.

milujici.teticka36, 10. 10. 2022, 9.20

Udělejte si to pěkné. A smiřte se s tím, že je krátkodobá nechuť na sex, když se vám prostě nechce, ale pak je dlouhodobá asexualita a jakákoliv náhlá psychická změna podobného charakteru signalizuje problém někde jinde. Pro mě je osobně důležité říct to, že by to člověka mělo hlavně bavit. Pořiďte si hračky. Super jsou třeba anální stimulátory od https://www.luxusni-vibrator.cz/analni-stimulatory/c6 ty vás dovedou do úplně jiných dimenzí.

HaninkaKlimova, 27. 10. 2022, 10.03

Joo ten jsem vyzkoušela taky, ale teda za mě je mnohem lepší z e-kondomy.cz

vranovahan, 28. 3. 2023, 18.50

Tak toto jsem ještě nezkoušela, díky za tip. Ale to s těmi hračkami je určitě dobrý tip. Podle mě to v takových případech určitě chce alespoň zkoušet nové věci. My jsme s manželem jednu dobu měli taky v sexu takovou menší krizi a například nám zase pomohlo, že jsme začali chodit na erotické masáže Praha do https://mataharisalon.cz/cs To zase za sebe můžu doporučit já.

_Renča1_, 21. 9. 2022, 8.27

Přesně tak, jak píšou holky.. určitě v tom nejste sama. Jen to chce zkoušet a nevzdávat.

klarka.hany, 29. 8. 2022, 11.08

Je to uplně normální a za život se to stane každé ženě. Já si na takový období koupila pomůcky https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky a bylo.

LauraI, 12. 8. 2022, 12.54

Byla jsem na tom jednu dobu stejně akorát u mě to bylo stresem v práci a odrazilo se to doma v sexu, což byl problém. Každopádně mám štěstí a mám empatického manžela, takže jsme to spolu řešili a koupil mi pilulky na zvýšení libida a to mi teda pomáhalo.

HaninkaKlimova, 28. 7. 2022, 9.57

Já myslím, že je to normální a projde si tím každá žena.. minimálně aspoň po porodu.. Taky jsem to tak měla, ale naštěstí partner to chápal a byl trpělivý. Zkus začít u sebe s upokojováním a uvidíš, že se to po čase zlepší. Kup si třeba i nějakou hračku do postele, kterou později využijete oba. Hlavně v klidu, ono se to spraví.

Kjuše, 5. 1. 2022, 9.49

Určitě v tom nejste sama. Tímto pocitem trpí strašně moc žen, ale bohužel se o tom moc nemluví. Může to být způsobené určitě hormonální nerovnováhou, úbytkem estrogenu nebo také záleží v jakém období cyklu se nacházíme. Je tady třeba tahle https://www.kamagraprodej.net/kategorie-produktu/pro-zeny/ možnost pro ženy, jak v sobě tu ztracenou touhu obnovit. Ale prosím pokud máte problémy se srdcem nebo tlakem, určitě se tomu vyhněte.

novaklen, 21. 4. 2022, 23.30

Kamagra je super. Manželovi to hodně pomohlo na problémy s erekcí, které před nějakou dobou měl. Asi to bylo kvůli stresu, teď už je všechno zase normální. Pokud se nepletu, tak on si ji objednával tady odtud: https://www.kamagralove.com/ Abych ale pravdu řekla, tak jsem vůbec nevěděla, že existuje i něco takového pro ženy. To je pro mě novinka.

Marta1982, 25. 2. 2021, 22.05

když měl manžel problémy s erekci, tak jsme použovali tento sprej na erekci a stál mu krásně jako svíčka https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/pro-lepsi-erekci/hot-ero-active-power-spray-50ml určitě doporučuji!

Kamcca, 18. 12. 2020, 19.57

Ten https://www.amarex.cz/ je opravdu dobrý, manžel bere Amarex men complex, to je právě i na podporu libida, taky pro lepší erekci atd. a musím říct, že co to bere tak se úplně změnil a konečně si v posteli zase užíváme )

JaruškaK, 15. 12. 2020, 19.57

Co je dobré na podporu libida u chlapa?

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů