Mamanek

zobrazeno 946×

Vložil(a): katuš, 2. 3. 2017 14.00

Kdyz jsme se seznamily tak jak uz to byva ruzove bryle a motylci.planovali jsme kde co,rodinu,bydleni budoucnost.pak prisla rakovina varlete a proste jsme si rekli zkusime to a bud to vyjde nebo ne.a pred chemo vyslo a male uz dvouletacka.I tak jsme planivali bydleni a tak.Nakonec jsme skoncili bydlet u jeho rodicu s tin ze bud si koupime nebo pronajmeme byt.Jednou tenhle barak zdedi ale zatim je pulka rodicu a pulka prarodicu se kterymi bydlime na jednom dvore.vztahy mezi sebou maji napjate a nemuzete se tu s prominutim ani uprdnou aby to vsichni nevedeli.a do toho se jeste pristehoval jeho stryc po rozvodu a je to jeste horsi.pritel se zacal vymlouvat ze na bydleni nemame,neumim setrit,proc by se stehoval kdyz to jednou bude jeho,v panelaku by umrel a na dum se zadluzovat nebude.jsem tu nestastna,zadne soukromi,porad nekdo za zady a jemu je to fuk.jeste ted v jeho 26 letech mu maminka dela svaciny,chysta obleceni do prace.ja to nedelam pac to je jeho jedina povinnost doma kterou by si mel delat sam.Nechci se stehovat nekam uplne pryc z mestisu.ale uz je to tu pro me neunosny.chci mit svoji rodinu,nase pravidla,nas domov

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Romanka40, 18. 11. 2019, 14.38

Nedivim se...

Žofinka

Žofinka, 19. 11. 2017, 6.03

tak to se nedivím, že z toho kvetete

Kikinka30, 31. 3. 2017, 13.47

Tohle je na prdlacku,to je pro silne natury. ....

louskacek2, 7. 3. 2017, 13.02

Tak tohle presne bych nedala....nedala bych splecne bydleni. Zkusili jsme si ho s rodici kdyz jsem jeste studovala a uz nikdy vice:-). Nedala bych kdyby se muj muz choval jak me dite ( to s tim pripravovanim pradla kazdy den....)....nenechte se udusit bud konecne dospeje a nebo Vas ztrati. Kdyz ne ted tak casem....

katuš, 5. 3. 2017, 17.26

Tak jako dneska se ho rodice ptali jestli si se mnou promluvil.tak jsem se zeptala jako o cem a prej o bydleni.ze uz by chteli vedet jestli si udelame podkrovi nebo ze ze svoji loznice udelaji malymu pokoj a z pokoje jeho bratra si udelaji loznici a ze mu reknou ze se jeho pokoj rusi!!!!!! Holky ja se rozklepala zlosti jako ratlik.rekla jsem mu ze jsem sklamana ze to resi jeho rodice a ne on se mnou.jako oni mi budou rikat kde bude mit malej pokoj a jako pokoj v prizemi a ja loznici nahore!!!! Cekame me vecer pohovor a ja mu dam co proto!!!!!

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 4. 3. 2017, 22.31

Já bych odešla už jen kvůli tomu, aby mu to třeba docvaklo ... i když u chlapů člověk neví

Fuga

Fuga, 3. 3. 2017, 12.01

žít s rodinou, zvláště takto rozvětvenou je o nervy, pokud chcete zachovat váš vztah, tak rychle pryč

pouzarovaj

pouzarovaj, 3. 3. 2017, 7.14

Radila bych jít z toho domu pryč - moji rodiče takto žili v polovině domu s naší babičkou s tím, že to jednou bude táty (dopadlo to tak). Ale vztahy stály za nic celou dobu a ještě jsem s nima bydlela (cca do 24 let) a pořád si to vyčítali, že ne neodstěhovali... Teď už jsou v domě sami a dělají si to po svém, tak už stěžování neslyším, ale kdysi nad tím uvažovali a fakt je hodně mrzelo, že to nikdy neudělali. Váš partner si možná uvědomuje, že zde má své pohodlí a spousta věcí se udělá bez jeho přičinění a dochází mu, že v samostatném bydlení to tak nebude..Vybírá si "pro něj snadnější cestu".

snany, 2. 3. 2017, 22.26

Váš přítel je sobec, kterému tato situace naprosto vyhovuje, když něco potřebuje jde za maminkou, tak proč by se stěhoval jinam Těžko radit, ale já bych takhle žít asi dlouhodobě nemohla. Máte jen dvě možnosti, čekat až se situace změní nebo odejít jinam.

Leňulka, 2. 3. 2017, 21.45

To se opravdu nedivím, každá ženská chce mít své. Moji rodiče to měli podobně když jsem byla malá, bydleli také s rodiči i prarodiči v jednom domě a začas to mamce začalo hodně vadit a taťkovi pohrozila ať si vybere jestli maminka a nebo ona se mnou, a za chvíli se stěhovali do levného podnájmu a pak si asi o 50km dál postavili vlastní dům a jsou šťastný a spokojený. Žije už jen babička a barák patří taťkovi tak tam jezdí pravidelně a dělají co je na baráku potřeba apod. a taťka říkal, že až jednou babička nebude tak buď tam bude bydlet můj brácha a nebo ho bude pronajímat. Potřebujete jako mladá rodina určitě své soukromí a svá pravidla a ne hlídání starších za zády, to bych taky nedala. A jak píšete o svačinách, manželova mamka mu je také dělala ještě v 28letech,pak jsme se odstěhovali a musí si je dělat sám, má také ručičky a dokonce i někdy uvaří a pravidelně vysává to jeho činnost, já vysavač ještě neměla v ruce co tu bydlíme (4roky)

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů