zadní hovězí
Vložil(a): Adelinka, 26. 10. 2016 13.34
Máte nějaký tip, co uvařit ze zadního hovězí? Nejlíp něco na červeném víně. Inspirujte mě :-)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 27. 7. 2017, 15.19
já mám nejraději rajskou
Fuga, 19. 1. 2017, 9.02
na červeném víně klasické plátky:-)
Rulficka48, 27. 10. 2016, 22.16
Za mě nejlepší - hovězí na červeném víně ♥
k.o.r.i.n.e.k, 26. 10. 2016, 13.46
Já dělala toto a bylo to výborné http://www.apetitonline.cz/recepty/4511-hovezi-pecene-na-vine.html
tento recept mě také zaujal, ale měla jsem v plánu ušetřit trochu za energie a moc se mi nechce maso péct a pak ještě dělat zvlášť omáčku na sporáku. Přemýšlela jsem o něčem v papiňáku, co bude hotové raz dva. Možná přece jen elektřinu obětuji a vyzkouším tento recept:-) děkuji za tip
k.o.r.i.n.e.k, 26. 10. 2016, 14.34
Ono by to možná šlo upravit, aby se to dělalo v papináku, tak ať se dílo podaří
k.o.r.i.n.e.k, 26. 10. 2016, 14.43
Jo nebude to také, ale pokud chce paní šetřit, tak je to varianta
k.o.r.i.n.e.k, 26. 10. 2016, 14.40
Jo je to moc dobré a křehké
k.o.r.i.n.e.k, 26. 10. 2016, 19.20
Tak ať se to povede a chutná 😉
AllaŠvecová, 26. 10. 2016, 17.55
Mnam,to zni dobře
AllaŠvecová, 27. 10. 2016, 8.20
Asi zkusim o vikendu