Stres a jidlo

zobrazeno 1259×

Vložil(a): dadinkamaminka, 11. 12. 2018 22.20

Ach jo mamci, nejak mi to hubnuti nejde. Zasekla jsem se na vaze a ted navic nejak pribiram :( Jsem neustale ve stresu, nejak to nezvladam... Prijde mi, ze porad jen uklizim, cely den se prakticky nezastavim, s pritelem nam to nejak neklape posledni dobou, uz spolu vubec skoro nemluvime. Rano jsme meli jit se synem na odbery krve pred tim trhanim nosni mandle a rano me uplne serval, ze ho budim, ze se nemuze ani vyspat a tak nejak mi celkove posledni dobou pripada, ze mu jsem se synem na obtiz, jsem na nej nastvana, vytaci me i jen to, kdyz si ukroji chleba a neuklidi si drobky ze stolu :D Kdyz je tam necha, zacnu nadavat, ze porad po nekom jen uklizim a jdu a uklidim to po nem, protoze vim, ze on by to neudelal :( A to je porad neco... Nemuzu se mu ani sverit, protoze ho me pocity nezajimaji :( Jsem uz ze vseho zoufala, unavena a zacla jsem to resit tim, ze ten stres zajidam :( Porad mam chut na sladky, porad hledam co bych si dala... Existuje neco jinyho, cim se clovek muze uklidnit? Jak se da srovnat vztah? Uz ani nevim, jak se s nim mam bavit, aby na me nebyl zas hnusnej... :( Jo a taky premyslim, ze si poridim na mesic tu ketodietu, treba to vyresi moje chute a nebudu to chtit vzdat, kdyz to stoji takovy prachy :D

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Lenuleprusova, 25. 3. 2024, 12.16

Souhlasím, že je to o hlavě, ale někdy už to nejde jinak přemýšlet, bohužel. O dechovém cvičení jsem slyšela, ale nezkoušela zatím. O těch kapslích taky ne, ale jak to popisuješ, tak to zní dobře.

Adulka88, 21. 3. 2024, 21.32

Zkoušela jsem bylinný kapky, ale nic moc výsledek. Z lékárny jsem si odnesla napodruhé Happy Speed kapsle, beru je teď 4 měsíc, cítím uvolněný. Můj život byl za poslední dobu hodně stresovej.. Určitě taky dechový cvičení, to taky pomáhá.

lucie25987, 10. 1. 2024, 5.33

Všechno začíná v hlavě. Hoď se do pohody, odpočívej a až pak řeš nějaký hubnutí. Jinak tě to bude akorát vysilovat a demotivovat. Já jsem si tím prošla vloni. Chtěla jsem za každou cenu zhubnout, ale měla jsem stres v práci a spíš jsem začala přibýrat. Narazila jsem na Krupa Kratom na https://www.adamkrupa.cz/ , tak jsem si ho objednala a nikdy jsem si tak neodpočinula jako po něm. Beru ho teda jenom o víkendu, protože přes týden na odpočinek nemám tolik čas, ale i to stačilo. Zkus to a uvidíš, že ti pak půjde i to cvičení a hubnutí líp, když budeš odpočinutá.

andrea14, 25. 7. 2020, 11.20

Také jsem s tímto měla problém, ale spíše v mladém věku. Dneska už dokážu určit, že kvůli některým věcem se prostě není nutné stresovat, ale jak píšu - to asi přijde s věkem S váhou jsem teda osobně nikdy problém neměla, jsem tzv. mlíko a krev Jinak na spaní používám několikrát do týdne kapky z https://www.cibdol.cz/ a je to mnohem lepší.

Kamil Štrof, 25. 6. 2020, 22.30

No myslím si, že všechno souvisí se vším. Pokud máš stres, ta k zatím může být nekvalitní strava, málo pohybu, špatné podmínky v práci atd. Měl jsem to podobně a nakonec jsem si po přečtení tohoto článku https://ideaclub.cz/media/jak-se-zbavit-stresu-a-jak-s-nim-bojovat uvědomil, co v životě musím změnit a myslím, že tyto změny se nakonec vyplatilo, protože od té doby toho stresu výrazně ubylo.

koliaska105, 17. 5. 2022, 21.34

Myslím si, že například ta strava může hrát opravdu velkou roli. Nadměrný stres může navíc mít různé nepříjemné projevy. V případě mého manžela to například byly problémy s erekcí. Podle toho, co jsem četla se to ale prý u mužů může stát. Naštěstí mu na to pomohla viagra, kterou si objednal z https://www.kamagralove.com/

Zuzzzik89, 23. 5. 2019, 20.03

Mně pomohl zhubnout Super Slimkomplex od Dr.Martin. Čistě přírodní, zbavuje tělo, tuku, snižuje cholesterol a cítím se celkově líp.

Hanicka_1980, 24. 5. 2019, 18.12

Teď jsem o něm zrovna někde četla. Holky si ho chválí. Taky asi vyzkouším.

aratk, 20. 5. 2019, 17.53

Taky teď řeším to samé. Potřebovala bych se do léta zbavit pár kilo ale váha mi pořád stojí a nehýbe se ani dolů, ani nahoru.

Cherrynka, 19. 12. 2018, 14.20

Tak se nestresuj. Mě pomohlo to, že když byl dma binec, tak prostě byl a uklidila jsem to, až syn usnul. Dřív jsme to uklízela i přes den, ale to mě tak vyčerpávalo a nervovalo, ptž byl bnec za chvíli zase. Prostě to hod za hlavu a je to, kašli na všechno a budeš ok

Fuga

Fuga, 18. 12. 2018, 19.14

dietu bych nezkoušela, chtělo by to spíše více domácí pohody

Minnie, 13. 12. 2018, 20.36

Pokud té ketodietě věříš tak ji zkus, nic tím nezkazíš hele mě můj chlap s tímhle vytáčel taky, to kde se slíknul tam to nechal, pokožky v ložnici u postele, další v kuchyni pod židlí atd. Zavedla jsem si pravidlo ,,co není v prádelním koši, to neperu". A jak se to panečku rychle naučil když zjistil, že nema čistý trenky a fusekle prosté to po něm neuklízej, na to on spoléhá.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů