Co budete vařit o víkendu k obědu?
Vložil(a): Adrianita, 30. 9. 2016 22.43
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
U nás bude rozhodně kachna, muž si jí přeje už dlouho a zrovna je v Kauflandu ve slevě - https://www.letakomat.cz/kaufland/akcni-letak-od-ctvrtka-17-05-2018/
Mygara, 1. 11. 2017, 18.32
mám v plánu guláč a dýňovou polévku a štrůdl
Zuzka Čtvrtečková, 5. 10. 2016, 19.29
My měli nedávno dýňovou polévku a lososa s fazolkami, jako dezert jsem dělala den před tím medovník - přítel měl narozeniny
Byli jsme nějací nemocní a tak jsem měla chuť udělat si vývar. Měla jsme tam kus bio hovězího (ano, drahé jak šlak a tak jsem ho vyvařila. Maso samotné bylo křehoučké a tak jsem k němu udělala pseudo svíčkovou - trocha vývaru, mrkev, petržel, cibule, bobkovy list a nové koření, DM vegeta-vše dusit asi hodinu, vyndat koření,rozmixovat a doplnit sojovou smetanou (jinou doma moc nedržím) a k tomu bramborové noky. Bylo to hodně dobré. A omáčka ještě zbyla tak si dnes dodělám ten vývar (zelenina, nudle..) a k omáčce dodělám třeba kolínka
petrao, 2. 10. 2016, 15.27
Štrúdl a řízky jako skoro každou neděli v měsíci
rodinka, 2. 10. 2016, 11.20
Tak dneska bude veprovy rizek s kasi a cockova polevka
k.o.r.i.n.e.k, 2. 10. 2016, 10.13
Jak prosím děláte dyňovou omáčku?
Budu dělat z dýně Hokkaido.Dýní přeříznu napůl, vydlabu semínka a dám píct na 30-60 min. podle velikosti dýně, zkusím vidličkou. Pak pyré vydlabu, nechám v hrnci rozpustit máslo, přidám pyré, petrželku ,osolím a nechám povařit. Na zjemnění může být zakysaná smetana, pak tím poliju těstoviny. Když máte dýní hodně, můžete pyré zamrazit. Jinak se dá omáčka udělat i vařením kousků dýně ve vodě či vývaru.
k.o.r.i.n.e.k, 2. 10. 2016, 11.21
děkuji za recept, určitě někdy vyzkouším