Půjčka pro někoho

zobrazeno 1699×

Vložil(a): Petra Schoberová, 6. 11. 2016 7.33

byly by jste ochotné si kvuli nekomu vzít pujčku?? věříte někomu na tolik??

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

naseivanka, 19. 12. 2022, 19.19

Tento rok jsem si hodně oblíbila https://www.julu.cz investice do půjček. To je věc kterou dělám opravdu ráda. Prostě si tak nějak vezmu přebytečnou krupici a tu někomu půjčím. Při těch vysokých úrocích to jde jedna radost. Už jste někomu P2P také půjčovali nebo ne?

novaklen, 27. 10. 2022, 23.12

Já jedině kvůli svému manželovi. Jinak nikdy. Právě kvůli manželovi jsem si jednou půjčku už brala. Bylo to na založení s.r.o. přes https://www.sidlofirmypraha5.cz Chtěl si tehdy peníze půjčit na sebe, ale bohužel mu banka v té době nebyla ochotná půjčit a oslovovat nebankovní instituce by byl moc velký risk, tak toto bylo nejjednodušší řešení. Nutno dodat, že půjčka už je dávno splacená.

Jana Novotná, 17. 10. 2022, 16.08

Já bych si nikdy nepůjčila třeba pro kamarádku, jelikož jsem již četla, a dokonce i slyšela o půjčce pro někoho známého, a nakonec to všechno musel splatit ten dotyčný, který ten úvěr sjednal. S manželem jsme nedávno koukali na internetové stránky https://finuance.eu/, kde je kalkulačka hypotéky, že bychom si vzali hypotéku na rekonstrukci našeho domu.

terka_novicka, 30. 4. 2022, 8.32

Nečekala jsem, že se do této situace dostanu, ale moje babička potřebovala půjčit na operaci a bohužel z důchodu by to nezvládla. Dobré zkušenosti mám s https://coolcredit.cz/, kteří mi půjčili bez podmínek a nepotřebovali ani vědět důvod. Penízky mi na účet přišly hned a já je mohla poslat dál pro dobrou věc. Takže za mě jasná volba a doufám, že jsem při rozhodování pomohla

lenicka.pisnicka.93, 22. 3. 2022, 8.15

Jako nikdy by mě nenapadlo, že se to může stát, ale já jsem se do té situace dostala. Kamarádka v insolvenci, nikdo by ji peníze nepůjčil, tak mě poprosila, jestli bych jí nepůjčila. Já jsem v tu dobu taky počítala každou korunu, takže jsme to vyřešili půjčkou. Já mám ale dobrou zkušenost s Epujcka.cz, kteří vám poskytnou půjčku na cokoliv. Podmínky jsou třeba zde: http://epujcka.wpneuron.com/pujcka-na-cokoliv/

Ivulín, 4. 4. 2021, 21.12

No já nevím paní Petro, určitě bych si pročetla třeba nějaké články jako je tento - https://www.financnipomocnik.cz/hledate-registr-dluzniku-k-nahlednuti-vime-zjistit-sve-zaznamy/ , abyste si zjistila, zda vůbec nějakou půjčku potřebujete a pokud ano, tak si určitě hodně kvalitně prověřit to, od koho si takovou půjčku berete, protože vás to může často přivézt ještě do větších problémů Mějte se krásně a dávejte pozor!

naseivanka, 29. 3. 2021, 18.03

Já jsem se dostala do takové prekérní situace. Kamarádka je v insolvenci a jelikož ji znám od dětství, tak mě poprosila, jestli bych jí nepomohla. Nemyslela finančně, ale spíš jako úředně. No to jsme teda dopadly. Ani jedna jsme do minulého měsíce nevěděli, co to je nějaký insolvenční rejstřík. Díky https://napovime.cz/navod/vse-o-insolvencnim-rejstriku/ jsme si ale všechno nastudovali. Teď to půjde jako po másle.

Ivana Navrátilová, 25. 9. 2020, 0.28

Asi by mi taky záleželo na tom, kdo by to byl - kdyby se to týkalo úplně těch nejbližších lidí, jako je moje matka nebo otec, tak určitě. Pro ty bych udělala první poslední, protože ti pro mě toho udělali reálně mnohem více.... A když už bych do toho šla, určitě bych si udělala pořádný průzkum poskytovatelů, na to je dobrá stránka toto: https://www.ferovepujcky.cz/nebankovni-pujcky

lucie25987, 15. 7. 2019, 14.27

Záleží, kdo by to byl. Pro rodiče bych to klidně udělala, těm věřím a i vím, že oni by se kvůli mně taky zadlužili. Tomu bych se chtěla ale vyvarovat, proto jsem si půjčku radši sjednala sama. Potřebovala jsem nebankovní úvěr na podnikání a nejlepší nabídku jsem dostala od https://www.pujcky.zone/rychly-nebankovni-uver-na-podnikani/ .

ivanka386, 6. 6. 2020, 7.02

Já osobně se snažím nebankovním půjčkám spíše vyhýbat. Znám spoustu lidí, kteří se právě díky nim dostali do poměrně nepříjemné finanční situace. Dlouho jsem například nevěděla o tom, že nebankovní půjčku může dostat i člověk v insolvenci. Podle toho, co píší tady https://www.finstart.cz/pujcky-pro-lidi-v-insolvenci/ tomu tak ale opravdu je.

certice12, 15. 5. 2018, 9.37

Nevěřím. V dnešní době se nedá nikomu věřit, bohužel. Je to blbé ale nevěřím ani své nejlepší kamarádce Pokud Vás zajímají informace o naší ekonomice, investicích, tak se mrkněte na online magazín https://www.investice.cz/ Docela se tu dozvíte důležitých věcí

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů