Hriste

zobrazeno 489×

Vložil(a): Lenča Pešková, 18. 5. 2017 12.07

Dneska jsem se vratila z hriste totalne vytocena. 😞 mala ma svoje kridy a hrozne rada si s nima maluje. Dosla holcicka a bez zeptani si je vzala. Maminka stala kousek vedle. Tak te holcicce rikam ze by bylo super kdyby se nas zeptala jestli muze. Vyplazla na me jazyk. Fajn je to dite... neresila jsem jen jsem ji rekla ze tohle se mi nelibi. Dosel jiny kluk a ona mu automaticky pujcila nasi kridu. Tak to jsem ji rekla ze vzhledem k tomu ze nejsou jeji a ze ani ona se nezeptala ze je nemuze pujcovat dal. Na to dosla jeji mama, vyrvala ji je z ruky, po me je doslova hodila (neprehanim), kridy se zlomily a rekla svoji dceri ze kdyz jsem krava a lakoma ze pujdou pryc. Tak jsem se ohradila ze si prece nemuze pujcovat a rozdavat cizi veci bez dovoleni a ona po me vyjela ze ze diteti ani nedam boty a !!!kojim!!!! Tak velke dite, ze ja si nebudu urcovat co je u nich v poradku. Na to jsem ji rekla ze je mi uplne jedno co je nebo neni u nich v poradku ale ze u svych veci si budu urcovat komu je pujcim. Boze ja jsem na.....a. grrrrr. Jen podotknu ze opravdu nemam problem pujcit veci ale musim videt aspon snahu o to se zeptat i kdyz jako rodic treba opozdene. Uaaaa.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nikolava, 21. 5. 2017, 15.29

To si děláte srandu ne Ano je pravda, že by se měli děti učit slušného chování... Asi si její maminka, taky vezme co chce

KackaPJ, 19. 5. 2017, 22.05

Nemá smysl si kazit den. A život. Vyhýbat se hřišti? Ne, to ne. Prostě je ignorujte. A doufejte, že takových lidí moc nebude.

vivianr, 19. 5. 2017, 11.37

Nesnáším rozmazlené děti, co si myslí, že všechno můžou, ale nikdy jsem se ještě s žádnou maminkou do konfliktu nedostala. Hlavně tady je malé hřiště, žádné pískoviště atd, takže se tam jdeme max pohoupat a sklouznout a nic sebou netaháme. Pokud tu máme návštěvu a děti se o něco rvou a nesrovnají se, tak tu věc prostě vezmu a dám jí z dohledu

baru86

baru86, 19. 5. 2017, 11.35

Uf, chápu Vaši naštvanost. Taky bych to těžko nesla

louskacek2, 19. 5. 2017, 8.07

Já nevím me tohle nevytáčí , ale nebyla jsem v situaci těžko posoudit . My jsme zvykli hrat si ve větších skupinách bez problémů a někdy i slušne vychováne dítě proste nepoprosí to by nedělalo nic jiného. Resime akorát už opravdu velkou tahanici o hračku většinou nabídnutim jiné. Hádat se kvůli tomu jako dospěli pred detmi zbytečné spis naopak negativní výchova pro dite .

Lenča Pešková, 19. 5. 2017, 8.47

Ja se nehadala. Nejsem hadavy typ a hlavne nechci pred malou. Jakmile zvysim hlas tak zacne brecet a to kvuli kridam vazne nechci🙂

Misska20, 18. 5. 2017, 22.55

Proto na hřiště tak nerada chodím ale dneska jsme po dlouhé době vyrazili, o půl desáté ráno, když tam bylo jen pár lidí jste dobrá, nevím jestli bych dokázala tak rychle v klidu reagovat

Kamila Pecharová, 18. 5. 2017, 22.20

Jo taky jsem nedávno potkala podobnou matku na hřišti.. Já mám ale problém, že se neumím moc ohradit, hned se začnu vnitřně klepat, nevím co říct a až když jsem doma, napadne mě, jak jsem měla reagovat.. Jste dobrá, jak jste jí to v klidu a dobře řekla!

Čertice, 18. 5. 2017, 21.31

Obrňte se trpělivostí a vypouštějte to. Blbci jsou všude jen jak má člověk vychovávat dítě ke slušnému chování

klarike1

klarike1, 18. 5. 2017, 21.16

Takovou matku jsem potkala i u nás na hřišti...reagovala podobně, když si moje dcera chtěla hrát se mnou a ne s její dcerou..holt ne všichni na dětském hřišti mají IQ podle našich představ. Mne tyto věci taky vždycky vytočí....našemu hřišti se od té doby vyhýbám, nemám chuť se s ní potkávat. V podstatě jsou to ale většinou závistiví, nespokojení ubožáci.

Janako

Janako, 18. 5. 2017, 20.54

Když se chová takhle matka, co čekat od dítěte. Berte to jako ponaučení. Taky si říkám, že je sice hezké mít hodné a vychované děti, ale takové děti v dnešním světě "nepřežijí". Je potřeba učit děti ozvat se, bránit se když je třeba a nenechat si vše líbit. V tomto případě jednoduše říct, že si to nemůže půjčit (i když předem jste nemohla vědět, jak to dopadne).

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů